Як швидко МФО відповідають на письмові звернення?

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 337

Китнис)

Форумчанин
Дописи
495
Реакції
509
Бали
473
Китнис) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,підкажіть на Ваші звернення письмові МФО відповідали як по Закону до 30 днів? Чи хтось раніше ? Мене цікавить селфі як швидко Вам відповіли?

Доброго дня,підкажіть на Ваші звернення письмові МФО відповідали як по Закону до 30 днів? Чи хтось раніше ? Мене цікавить селфі як швидко Вам відповіли?
У мене швидко відповідали, окрім деяких «розумних» 👌

ОФФТОП: по какому вопросу Вы обратились к мфошникам?

Мені відповіли за 30 днів. Але без результатно.
Були надіслані заяви на реструкуризації і на заборону для обробки особистих даних.
Отож реструктуризацію не погодили,
Що до обробки ПД вказано що діють в рамках закону.

Если ответили отказом или не отвечают 1-2 дня - значит, время тела еще не наступило
Мені всі відмовляють, я раз у місяць закидаю вудочку. Всі наразі хочуть реструктуризацію або що б я повернулась у графік виплат 😁 Чекає «час тіла» 🤣

Так я сподівалась у селфі на реструктуризацію час пролонгації ще не настав... Понятно що напишуть мабуть відмову.....

Я також колись займався таким, телефонував до маніків, казав шо так і так будь ласка, вона трошки посміялась і сказала що поки немає протермінування, то і про реструктиризацію немає сенсу говорити

Назад
Угорі