Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене швидко відповідали, окрім деяких «розумних»Доброго дня,підкажіть на Ваші звернення письмові МФО відповідали як по Закону до 30 днів? Чи хтось раніше ? Мене цікавить селфі як швидко Вам відповіли?
30 дней.30 днів?
С надеждой на реструктуризацию тела)ОФФТОП: по какому вопросу Вы обратились к мфошникам?
Мені відповіли за 30 днів. Але без результатно.Доброго дня,підкажіть на Ваші звернення письмові МФО відповідали як по Закону до 30 днів? Чи хтось раніше ? Мене цікавить селфі як швидко Вам відповіли?
Если ответили отказом или не отвечают 1-2 дня - значит, время тела еще не наступилоС надеждой на реструктуризацию тела)
Мені всі відмовляють, я раз у місяць закидаю вудочку. Всі наразі хочуть реструктуризацію або що б я повернулась у графік виплатЕсли ответили отказом или не отвечают 1-2 дня - значит, время тела еще не наступило
Ви просите реструктиризацію ще до протермінування?Так я сподівалась у селфі на реструктуризацію час пролонгації ще не настав... Понятно що напишуть мабуть відмову.....
Я також колись займався таким, телефонував до маніків, казав шо так і так будь ласка, вона трошки посміялась і сказала що поки немає протермінування, то і про реструктиризацію немає сенсу говорити