Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Безлім))Оффтопа сколько мужей допустимо?
Досі тут? Я ж не засну поки не дочекаюсь хепі ендуДа не винен він це лише моя винна,і моя ота мулька дурна шо всіх обзвонять
Да ні,надобраніч, я вже завтра напишу тут як то все було...Безлім))
Досі тут? Я ж не засну поки не дочекаюсь хепі енду
Да ні,надобраніч, я вже завтра напишу тут як то все було...

Треба,розповім... може не треба
Що ти там про збоченців казав?... може не треба
![]()
От вже ці жінки. Зацікавлять і ходуДа ні,надобраніч, я вже завтра напишу тут як то все було...
Та ні ми нормальне подружжя... 4 роки одружені,в мене одна велика таємниця ще поки ЄЩо ти там про збоченців казав?
То було на мою адресу сказано))Та ні ми нормальне подружжя... 4 роки одружені,в мене одна велика таємниця ще поки Є
Аааа зрозуміла,мовчу і вам надобраніч)???То було на мою адресу сказано))
Є бажання поговорити?Аааа зрозуміла,мовчу і вам надобраніч)???
Якщо буде потреба то по телефону або письмово надам консультацію вашій сім'ї щодо судової практики у справах з МФО (безоплатно).Всім доброго дня! Набираюсь сміливості,щоб розказати сьогодні чоловіку про свої МФО... страшно то як,але якось треба... бо сьогодні якейсь придурашене дзвонило до жінки мого брата,я то мороз включила,я не знаю,ти шо,але руки трусяться,треба розповісти
Порадьте як почати мову
P.S. чоловік в мене спокійний
это вы еще собакам ничего не рассказывали - смотришь в их глаза и видишь что они лучше людей все понимаютБоже люди як з вами добре,просто люди ви як ніхто мене розумієте...
количество их звонков только увеличиваеться если разговаривать с нимисьогодні ці кали стали нестерпні,бо вчора від них трубки цілий день не брала
Ви молодець. Успіхів Вам.Всім самого доброго ранку!!!
Я розповіла,каже скільки винна цим додікам,200тис?,500? Кажу ні з їхніми космічними %%%десь 80,каже відамо те що брала ну +-500зверху, а %йдуть вслід за срасійським кораблем)
На голову легше стало.
Одне спитав чого я так довго мовчала,кажу дурна,боялась, + нова в мене клічка Свєтка мінікредіт
Гарного всім дня
Дякую, початок зробленийВи молодець. Успіхів Вам.
Будем старатися,справимся,найбільша боязнь,що дізнається він в минуломуSvetlanka13, Мої вітання! Тільки не перетворіть прізвисько на "МАКРО"
Добре якщо так. Бо репутація штука така))))Будем старатися,справимся,найбільша боязнь,що дізнається він в минулому
Всім доброю не будеш,поговорять,обсудять і забудуть,я думаю в людей проблем хватає чим мене обговорюватиДобре якщо так. Бо репутація штука така))))