Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І ,так ,не зрозумів ? Де я, перейшов дорогу ?)))Я тебе не питала ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І ,так ,не зрозумів ? Де я, перейшов дорогу ?)))Я тебе не питала ???
Соррі, але електронні сигарети не користуються в мене повагою ???І ,так ,не зрозумів ? Де я, перейшов дорогу ?)))
А ще дуже багато ком. Прям дуже…І ,так ,не зрозумів ? Де я, перейшов дорогу ?)))
Чомусь мені здається що ти зла !Соррі, але електронні сигарети не користуються в мене повагою ???
А ще дуже багато ком. Прям дуже…
Она напишешь, что только собирается мужу все рассказать. Дневник не читала, она рассказала или нет?)Якщо автор відпишиться, що все закрила, то потрібно буде їй влаштувати випускний ???????????????
Да, розповіла, залишилася жива здорова, не бита, віднісся адекватно, сказав, що разом розрулять, там всі весь вечір чекали з попкорном, хто з пивом коли вже той хепіенд ?Она напишешь, что только собирается мужу все рассказать. Дневник не читала, она рассказала или нет?)
А треба було раніше ! Це зробити ?1???Да, розповіла, залишилася жива здорова, не бита, віднісся адекватно, сказав, що разом розрулять, там всі весь вечір чекали з попкорном, хто з пивом коли вже той хепіенд ?
Звісно, але в голові появляються тільки погані картинки, коли думаєш що буде коли розповім, я не розповідала, бо в мене була одна картина, чоловік шле мене далеко, збирає речі і подає на розлучення, бо нащо йому йому оця пропаща жінка з цими боргами, а після розмови, відповідь одна, нічого страшного, розберемося, ще через якісь борги я не розлувся ???.А треба було раніше ! Це зробити ?1???
Швидко писати то не моє, купа помилок, моя вчителька української мови захейтила б мене ?Звісно, але в голові появляються тільки погані картинки, коли думаєш що буде коли розповім, я не розповідала, бо в мене була одна картина, чоловік шле мене далеко, збирає речі і подає на розлучення, бо нащо йому йому оця пропаща жінка з цими боргами, а після розмови, відповідь одна, нічого страшного, розберемося, ще через якісь борги я не розлувся ???.
Зараз уже смішно з самої себе, а тоді то всьо було, жизнь дала трещину поїду жити на Троєщину.
Так дайте ей ссылку)) Пусть придет ошибки исправит))Звісно, але в голові появляються тільки погані картинки, коли думаєш що буде коли розповім, я не розповідала, бо в мене була одна картина, чоловік шле мене далеко, збирає речі і подає на розлучення, бо нащо йому йому оця пропаща жінка з цими боргами, а після розмови, відповідь одна, нічого страшного, розберемося, ще через якісь борги я не розлувся ???.
Зараз уже смішно з самої себе, а тоді то всьо було, жизнь дала трещину поїду жити на Троєщину.
Швидко писати то не моє, купа помилок, моя вчителька української мови захейтила б мене ?
Не можу, вона живе в моєму селі, атам живуть чесні люди, все віддають вчасно, а на словах то ніколи нічого не беруть, але я бачила в дитинстві як колектори корову на полі в сусідів забрали, я мабуть після цього їх так почала боятися, що стільки часу пролонговувала кредити ????. Ох ці дитячі травми...Так дайте ей ссылку)) Пусть придет ошибки исправит))
Так может это не коллекторы были, а алкаши местные)) Денег бухать не было, решили коровку продать))Не можу, вона живе в моєму селі, атам живуть чесні люди, все віддають вчасно, а на словах то ніколи нічого не беруть, але я бачила в дитинстві як колектори корову на полі в сусідів забрали, я мабуть після цього їх так почала боятися, що стільки часу пролонговувала кредити ????. Ох ці дитячі травми...
Навряд))) все село гуділо, яка ця сім'я погана, що от корміліцу і ту прийшлося за борги віддати ??? ну 20 років тому може і корова нормально рішала такі вопроси, нас ще з сестрою ці сусіди винними робили, що ми нічого не зробили і нікому не сказали, що якісь дядьки приїхали грузити, а нам то шо, менше корів менше проблем ????. От тільки одного не розумію, як вони могли серед 50 корів вибрати саме ту, вони коли брали кредит їм фото її відправляли чи що ?Так может это не коллекторы были, а алкаши местные)) Денег бухать не было, решили коровку продать))
А я то думаю, що то мене так цілий день люблять ???. Можна на ти, якщо що, я з цим Ви починаю відчувати старість ???Это он так за вами ухаживает))
Да, можно на ты))А я то думаю, що то мене так цілий день люблять ???. Можна на ти, якщо що, я з цим Ви починаю відчувати старість ???
Завтра перейду в альтанку, глянула, що там, то там такі цікаві розмови ?Да, можно на ты))
Заходи))Завтра перейду в альтанку, глянула, що там, то там такі цікаві розмови ?
Згоден ,і підтримую- бо потрапив сюди бо шукав відгуки на юр.,фірм ,які тільки закопують і бриють ?,жалкую що неЗвісно, але в голові появляються тільки погані картинки, коли думаєш що буде коли розповім, я не розповідала, бо в мене була одна картина, чоловік шле мене далеко, збирає речі і подає на розлучення, бо нащо йому йому оця пропаща жінка з цими боргами, а після розмови, відповідь одна, нічого страшного, розберемося, ще через якісь борги я не розлувся ???.
Заходи))