MyCredit Як розмовляти , з МФО , щоб не набридали ?

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Віталій Онищук

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
18
Бали
8
Віталій Онищук не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
04.12.23.
Так-як , 08.12.23. 'це'-дата , погашення , мого кредиту з відсотками за 28днів(строк кредиту) , тож-я , "без руля" , як пояснити , відсутність оплати (?).
В-мене , є-тільки , два варіанти , і-перший , це :
- продовжувати фантазувати , нібито-'я' , не-в Будинку для Прєстарєлих , а вдома і через негоду(ожеледь) , я травмувався(скрутив-ногу) та втратив(уявну)
неофіційну роботу(двірник 300грн/день) та підробіток(збирач макулатури 150грн/день) , а моєї пенсії 1860грн , вистачає-тільки , на хліб.
Та , згідно-з-договором , з МФО , пунктом#19 , ссилаюся-'я' , на ФОРС-МАЖОР(природне-погодне явище , ожеледиця) , і ,відмовляюся від пролонгації , так-як , навіть 'тіло кредиту' , для мене(заре) , "затяжке".
А , другий варіант , 'це':
-'під запис' , сказати-що , я-'брехло' і 'по-факту' знаходжуся , вже 5 років , в Домє Прєстарєлих і отримую-тільки 420грн/міс(25% від-своєї-'пенсії') та пішов на обман , в-зв'язку , з-тим , що -"здох" , в-мене , старий смартфон , і-я , без-інтернету , віртуального спілкування , комунікації , став дичавіти та скодити з розуму , і-вже-'я' , проінформований-що :
МФО , тільки , через суд , може-забрати , максимум-тільки 20% , від-моєї-'пенсії' , тобто-'це' 84грн/міс. В результаті , МФО доведеться-чекати , більше-ніж 8років , щоб-повернути , тільки 'тіло кредиту'(8500грн.). Так-як , 'майна' , в-мене , ніякого-немає , то арештовувати , немає-що , лишається-тільки , чекати 8+ років . І-'тут' , не-факт : - чи проживе , це МФО , цих 8 років ?
чи проживу-'я' , цих 8 років ?
ну-і , вже-'я' , є проінформований , що 'строк позовної давності' , лише 3 роки , а не 8 років.
Тож-навіть , 'тіло кредиту' МФО , повернути не вдасться , якщо-я , через три роки , звернуся до суду , з проханням , закрити справу в зв'язку з закінченням строку позовної давності('цю' тему , ще-я , до-кінця , не розібрав).
Тепер , сумніваюся-'я' , чи потрібно(взагалі) , пояснювати-щось , цим "дзвонілкам" ?
Враховуючи-'те' , що-вони-людей , не хочуть-зрозуміти , а тільки вимагають-і-вимагають , залякують-і-залякують , набридають та "виматують" , діють і говорять 'по-скриптах' і самі , ні-на-що , не впливають , і-не-вирішують.

Їм абсолютно все-одно на ваші пояснення. Хоч метеорит впав. Якщо не має чим платити - не спілкуватися взагалі. Майкредіт - дуже адекватне МФО. Оточенню не дзвонить, дає реструктуризацію на тіло з часом.

Забудьте, та живіть далі. У Вас і так доля не проста, щоб за ціх шахраїв, ще переживати!

Їм абсолютно все-одно на ваші пояснення. Хоч метеорит впав. Якщо не має чим платити - не спілкуватися взагалі. Майкредіт - дуже адекватне МФО. Оточенню не дзвонить, дає реструктуризацію на тіло з часом.
Дякую-'що' , пояснили-мені , 'капець'-як , хочеться , вам-вірити , хоча-і , підстав 'не вірити' , теж-немає , тож ... буду-сподіватися , що Майкредіт , не змінить , свою політику ,
бо 'страх-як' , не хочу , мати-я , дзвінки оточенню .
Дякую-'що' , пояснили-мені , 'капець'-як , хочеться , вам-вірити , хоча-і , підстав 'не вірити' , теж-немає , тож ... буду-сподіватися , що Майкредіт , не змінить , свою політику ,
Так-то-так , але від реструктизації , на 8 років , по 84грн/міс , 'вони'-просто-"обалдіють" ....

Останнє редагування:

Так-то-так , але від реструктизації , на 8 років , по 84грн/міс , 'вони'-просто-"обалдіють" ....
В мене в них тіло 8000. Реструктуризація по 214 грн в місяць. Десь після року прострочки запропонували.

В мене в них тіло 8000. Реструктуризація по 214 грн в місяць. Десь після року прострочки запропонували.
То-що ? За рік часу , ви-не-внесли , 'ні-копійки' , а-'вони' , щоденно-набридали , своїми-нагадуванями ?
04.12.23. 15:30
.... 8000:214=~37місяців;
37:12=~3 роки
нуу ...'нормальний варіант' , як-тільки , перечекати(спокійно!!!) , рік часу , щоб-мені , запропонували-подібне .. ?

Останнє редагування:
То-що ? За рік часу , ви-не-внесли , 'ні-копійки' , а-'вони' , щоденно-набридали , своїми-нагадуванями ?

04.12.23. 15:30
.... 8000:214=~37місяців;
37:12=~3 роки
нуу ...'нормальний варіант' , як-тільки , перечекати(спокійно!!!) , рік часу , щоб-мені , запропонували-подібне .. ?
Мені абсолютно все одно на їх нагадування) я ні з ким не спілкуюся з МФО. І вам раджу так. Тим паче, ви самі кажете, що їм взяти з вас нічого. У мене було 23 МФО. Нічого страшного) закриваю потроху.

🤔
А зачем с ними вообще разговаривать?
Це питання на форумі завжди актуальне...
Пчёл ,і відповіді ніхто не дає,кого б не спитали...
Screenshot_20231204-215539~2.webp

Останнє редагування:
🤔
А зачем с ними вообще разговаривать?
... ну , чтобы , не-"трепали нервы" , родственникам и знакомым.
Це питання на форумі завжди актуальне...
Пчёл ,і відповіді ніхто не дає,кого б не спитали...
Screenshot_20231204-215539~2.png
Значит , вопрос , 'по-сути':
MyCredit , дзвонит родственникам ?
Если-'да' , то через , скоко времени прострочки ?

Или-ето , токо коллекторы , 'так'-баспридельничают ?

Останнє редагування:
Нажаль це так не працює. Дзвонить будуть не залежно від Вашого спілкування.
Не сильно. Пару разів. Але будуть...
Як-буде , то-так , і-буде , але-ж , дві людини(з форуму) , втішали-мене , мовляв MyCredit , дуже лояльна кантора , та ваше оточення , 'не турбуватиме(!)' ,
Нажаль це так не працює. Дзвонить будуть не залежно від Вашого спілкування.
Не сильно. Пару разів. Але будуть...
Поживнмо-побачимо ....

Віталій Онищук, моїм дзвонили один раз. Просто просили передати, що прийшов час сплатити борг. Так як вони були адекватними і сума там була не сама велика я погодився на реструктуризацію. Один платіж пропустив. Нарахували з 4500 12000 і більше не дзвонили.
Десь через рік продали в профіль капітал. Ті дзвонили мені. Часто, але без толку. Один раз майже розкрутив їх на сплату менше тіла. Зіскочили...
І останні два роки я їх не чую і не бачу.
Може колись поверну залишок боргу. як тільки доплачу в кредит касу

Віталій Онищук, моїм дзвонили один раз. Просто просили передати, що прийшов час сплатити борг. Так як вони були адекватними і сума там була не сама велика я погодився на реструктуризацію. Один платіж пропустив. Нарахували з 4500 12000 і більше не дзвонили.
Десь через рік продали в профіль капітал. Ті дзвонили мені. Часто, але без толку. Один раз майже розкрутив їх на сплату менше тіла. Зіскочили...
І останні два роки я їх не чую і не бачу.
Може колись поверну залишок боргу. як тільки доплачу в кредит касу
То , що получається ?
Значить-'я' , обдурив MyCredit , запевнивши(словесно) , в своїй сплатоспроможності , й не віддаю , заре-нічого , тепер-'вони' , будуть запевнювати
Факторингові компанії(колекторів) , що я , є платоспроможний , просто-"шифруюся" , та спробують-продати , мій борг , за ціною 'тіла кредиту' ... ну-і , колектори-спробують(всіма правдами , й не правдами ) "видушити" з мене МАКСИМУМ , щоб-і , собі-щось , з-мене-'заробити'.

То , що получається ?
Значить-'я' , обдурив MyCredit , запевнивши(словесно) , в своїй сплатоспроможності , й не віддаю , заре-нічого , тепер-'вони' , будуть запевнювати
Факторингові компанії(колекторів) , що я , є платоспроможний , просто-"шифруюся" , та спробують-продати , мій борг , за ціною 'тіла кредиту' ... ну-і , колектори-спробують(всіма правдами , й не правдами ) "видушити" з мене МАКСИМУМ , щоб-і , собі-щось , з-мене-'заробити'.
Ніхто нікому нічого не говорить і не пояснює. Борг колекторам продається пачками. По 100+ тисяч боржників.
Якщо витрачати хоча б по хвилині на кожного...
Їм ніколи. Хіба дзвонить. Та і то сильно вони бажанням говорити не горять.

Все відбувалось +/- наступним чином - Ви один з тисячі, хто подавав заявку і її схвалила система.
Вам подзвонили з відділу продаж і уточнили дані. Вмовляли Ви їх, чи ні, і яким чином значення немає.
Далі Вам система нарахувала гроші на карту.

За пару днів до прострочення система поставить Ваш номер в список тих кому нагадають про сплату.
Якщо система не побаче сплати - поставить в список до інших десятків тисяч боржників на прозвон. І що б Ви їм не пояснювали і не обіцяли - номер не приберуть зі списку поки Ви не сплатите.

Ніхто нікому нічого не говорить і не пояснює. Борг колекторам продається пачками. По 100+ тисяч боржників.

Все відбувалось +/- наступним чином - Ви один з тисячі, хто подавав заявку і її схвалила система.
Вам подзвонили з відділу продаж і уточнили дані. Вмовляли Ви їх, чи ні, і яким чином значення немає.

За пару днів до прострочення система поставить Ваш номер в список тих кому нагадають про сплату.
Якщо система не побаче сплати - поставить в список до інших десятків тисяч боржників на прозвон. І що б Ви їм не пояснювали і не обіцяли - номер не приберуть зі списку поки Ви не сплатите.
Ще-лишилися , два-дні , до-'дати' , погашення-боргу , а sms-'нагадування' , вже-прийшло , дякую-'що' , пояснили-мені , бо-я , собі-уявляв , що-"пів-країни" , буде-з-мене , "видушувати"-борг , а-'там' , звичайний-"конвеє'р" , в-якому , я-простий-"мікроб". Власне , мене-цікавить('по-стандарту') : скільки днів прострочки в MyCredit , потрібно-чекати , щоб-'вони' , почали-дзвонити , до ...(залишених-мною , контактних-номерів) , бо-вже , один-з , контактних-номерів , грозився-мене-'задушити' , якщо-до-нього(через-мене) , подзвонить МФО . 'Це'-і-є , поки-що , головна-моя-проблема. 'Номер'-то , давав-'я' , без дозволу(!!!) , тієї-людини.

P S. Мені , так-сподобалося , ваше-пояснення(чітке) , що-я , зберіг-'його' , собі-в-щоденник , щоб 'не загубилося' на-'цьому'-форумі , яким-я , недавно користуюся. Ще-раз: ДЯКУЮ.

Грайте роль "дурочка", який завжди бере слухавку, не сприймає всерйоз їх спроби залякати "наслідками". Такі їх тільки бісять і дзвонити вам не буде для них конструктивним. Повірте, це працює)

Грайте роль "дурочка", який завжди бере слухавку, не сприймає всерйоз їх спроби залякати "наслідками". Такі їх тільки бісять і дзвонити вам не буде для них конструктивним. Повірте, це працює)
Дякую , за пораду , приблизно-'таке' , я-і , планував-робити , щоб-тільки , 'вони' ... не почали-дзвонити , на 'контактні номери , необережно , залишені-'мною'.
Забудьте, та живіть далі. У Вас і так доля не проста, щоб за ціх шахраїв, ще переживати!
Дякую , за 'слова підтримки' , а переживаю-'я' , не за шахраїв , а-за-себе , зокрема-за , свою , пенсійну карту(щоб-не-заблокували!).

Останнє редагування:
Обов'зково-перевірю , вашу тактику ..

Назад
Угорі