MyCredit Як розмовляти , з МФО , щоб не набридали ?

• Автор теми Автор теми Віталій Онищук
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Мені абсолютно все одно на їх нагадування) я ні з ким не спілкуюся з МФО. І вам раджу так. Тим паче, ви самі кажете, що їм взяти з вас нічого. У мене було 23 МФО. Нічого страшного) закриваю потроху.
У мене 20 мфо, загальна сума по тілу 180000 тис., як мені бути?

У мене 20 мфо, загальна сума по тілу 180000 тис., як мені бути?
Виходити на прострочки, ні з ким не спілкуватися взагалі. З часом будуть пропонувати лояльні умови. Поступово закриєте. Ніяких пролонгацій, реструктуризацій та перекредитування.

Виходити на прострочки, ні з ким не спілкуватися взагалі. З часом будуть пропонувати лояльні умови. Поступово закриєте. Ніяких пролонгацій, реструктуризацій та перекредитування.
Навіть бізнес Позика та На все підуть на таке? Якщо не спілкуватися, як вони повідомлять? Вони ж до суду можуть подати

Навіть бізнес Позика та На все підуть на таке? Якщо не спілкуватися, як вони повідомлять? Вони ж до суду можуть подати
Повідомляють на почту, повідомлення і т.д. з БП та "на все" важче. В суд можуть подати всі МФО. До цього треба бути готовим, моніторити себе на судовій владі та захищатися з юристом. Говорити з ними немає про що. Лише довше не будуть іти на поступки та більше дзвонити.

Повідомляють на почту, повідомлення і т.д. з БП та "на все" важче. В суд можуть подати всі МФО. До цього треба бути готовим, моніторити себе на судовій владі та захищатися з юристом. Говорити з ними немає про що. Лише довше не будуть іти на поступки та більше дзвонити.
А через скільки часу можуть до суду подати?

Назад
Угорі