Crypsee Як реагувати на CrypSee

• Автор теми Автор теми lili294
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Кріпсі , 6 й місяць пішов мовчать, не звонять і не пишуть ,біти 12 й день трохи *********

Кріпсі , 6 й місяць пішов мовчать, не звонять і не пишуть ,біти 12 й день трохи *********
А які у вас тіла кредиту? Оточення сильно кошмарили і коли почали? У мене 550, протермінувння біля тижня! На 3-ій день телефонували родичам, але вони не відповідали! Вчора мені прийшло повідомлення, що будуть працювати з моєю справою! Ось цікаво чи це почнеться зараз щось страшне чи ще поки на лайті буде?

А які у вас тіла кредиту? Оточення сильно кошмарили і коли почали? У мене 550, протермінувння біля тижня! На 3-ій день телефонували родичам, але вони не відповідали! Вчора мені прийшло повідомлення, що будуть працювати з моєю справою! Ось цікаво чи це почнеться зараз щось страшне чи ще поки на лайті буде?
В кріпсі тіло 125, в бітів 450 біти з другого дня почали телефонувати кріпсі десь з 23 го

Но наши люди волнуются. Надо ж заплатить х3 (нет). Потому что из Лондона наклейку в подъезд пришлют, бида будет.
в интерпол подадут и люди в Польшу не смогут уехать, бо поймают и растреляют за использование цифровых активов

Фото з паспортом комусь надсилали чи можливо колажі?
у мене надіслали батькові на третій день, на перший день просто йому писали :( максимально хамовите спілкування до того ж, буду писати апдейт

наскільки розумію, НБУ їм діяльність заборонили, звернулася до кіберполіції та до НБУ

Назад
Угорі