Як правильно писати їм ?Чи просити ?

• Автор теми Автор теми Zvit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Zvit

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
4
Бали
3
Zvit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Манівео -20000 тисяч (2020 рік)
Продали
Перепродали
Зараз у ЕЙС
Я щось там закидала трохи по можливості
Зараз хочу оплатити залишок по тілу 15,600
Не хочуть..
Нарахували 28
Готові за 18 -а в мене виділено і розпроділено всі кошти на такі суми для всіх мфо (тіло +500 чи 1000 зверху-не більше бо і немає.)
Не відповідають в вайбері.на пошту раз в тиждень щось там кидають відмови.
Чи є взагалі шанс на тіло ?

Опяь же, зашёл по ссылке, глянул и не увидел там суды на такую сумму, как у вас. Поэтому тоже не факт, что пойдут, но исключать это нельзя
В мене тіло 27к я з 2017 року активно з ними співпрацював, один раз закривав за тіло в Таліоні. Ну й як постійний клієнт, я їх пустив в протермінування, чекав тіла а отримав позовну заяву на 86к 😂

может есть вариант с первичным кредитором решить?
А так можна спробувати ?

В мене тіло 27к я з 2017 року активно з ними співпрацював, один раз закривав за тіло в Таліоні. Ну й як постійний клієнт, я їх пустив в протермінування, чекав тіла а отримав позовну заяву на 86к 😂
Це не дуже добре 😥
Лякає

Опяь же, зашёл по ссылке, глянул и не увидел там суды на такую сумму, как у вас. Поэтому тоже не факт, что пойдут, но исключать это нельзя
Підкажіть прошу
Домовилися за 17 вже хай буде
Але гарантійний лист в вайбер пдф
Погоджуватися можна ?

А вам какой нужен?)

Я ж не знаю условий, поэтому не могу ответить
А я сама не знаю )який мені потрібен
Чи це стандарт ?
Типу 10 сьогодні
І 7 в наступному місяці в таких самих числах.
Але це поки на словах в переписці

Zvit, давайте исходить из того, что гарантийное письмо - это Филькина грамота изначально. Однако ☝️, лучше с ним, чем без него.
Лучше было бы, если бы они Вам отправили это письмо на email с официальной своей почты.

Zvit, давайте исходить из того, что гарантийное письмо - это Филькина грамота изначально. Однако ☝️, лучше с ним, чем без него.
Лучше было бы, если бы они Вам отправили это письмо на email с официальной своей почты.
Дуже
Дуже дякую 🙏

Доброго дня, трохи вийшло з ними домовитись. Займ був в манівео в 21 році, сказали типо борг 40 тысяч е знижка типу закриємо за 20 якщо за місяц внесу кошти. Я типо сказав подумаю вони мені в ватсам скинули реквізити я іх місяц морозів (по телефону не варту розмовляти давлять на нерви) потім пішли дебати типо за 15 тисяч до нового року закрию вони не хотіли,ще по морозів пару днів потом типу закрийте за 16 за день. знову на мороз іх, потом менеджер пропав. Прийшла смс типу закрийте за тіло 13 тисяч я трохи не встиг знати грошей , типо знову акція 16 тисяч але розбили на 2 платежі, тож вже погодився через гарантійний лист.(переписувався в ватсап потім в тг)
Це все одно вигідне ніж вже через суд вибивати зменшення відсотків

Доброго дня, трохи вийшло з ними домовитись. Займ був в манівео в 21 році, сказали типо борг 40 тысяч е знижка типу закриємо за 20 якщо за місяц внесу кошти. Я типо сказав подумаю вони мені в ватсам скинули реквізити я іх місяц морозів (по телефону не варту розмовляти давлять на нерви) потім пішли дебати типо за 15 тисяч до нового року закрию вони не хотіли,ще по морозів пару днів потом типу закрийте за 16 за день. знову на мороз іх, потом менеджер пропав. Прийшла смс типу закрийте за тіло 13 тисяч я трохи не встиг знати грошей , типо знову акція 16 тисяч але розбили на 2 платежі, тож вже погодився через гарантійний лист.(переписувався в ватсап потім в тг)
Це все одно вигідне ніж вже через суд вибивати зменшення відсотків
Є їх контакти?

Манівео -20000 тисяч (2020 рік)
Продали
Перепродали
Зараз у ЕЙС
Я щось там закидала трохи по можливості
Зараз хочу оплатити залишок по тілу 15,600
Не хочуть..
Нарахували 28
Готові за 18 -а в мене виділено і розпроділено всі кошти на такі суми для всіх мфо (тіло +500 чи 1000 зверху-не більше бо і немає.)
Не відповідають в вайбері.на пошту раз в тиждень щось там кидають відмови.
Чи є взагалі шанс на тіло ?
Меня когда им продали после Манивео еще 3-4 шараги коллекторские то эти сразу в суд пошли даже не знала что долг уже у ЕЙС

Програв цим суд. Пройшло вже два чи більше тижня, два рази писав їм на мейл, не відповідають, дзвонив не відповідають.
Хотів би вирішити з ними, хоч на пару платежів. Не хочеться блока карток.

Назад
Угорі