Як правильно писати їм ?Чи просити ?

• Автор теми Автор теми Zvit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Відповіли мені ці відбиті...

Виявляється у них два моїх договори максі кредит, та манівео оба програні суди.
Суд призначив +- 14 та 13 тисяч . Написав їм чи готові розбити на платежі, вони написали, Що готові розбити на два платежі кожен з Кредитів, але суми назвали 18 та 24. Якого...?

В когось є варіанти, чого вони таке просять? Звичайно я запитав, але відповіді ще не отримав

Відповіли мені ці відбиті...

Виявляється у них два моїх договори максі кредит, та манівео оба програні суди.
Суд призначив +- 14 та 13 тисяч . Написав їм чи готові розбити на платежі, вони написали, Що готові розбити на два платежі кожен з Кредитів, але суми назвали 18 та 24. Якого...?

В когось є варіанти, чого вони таке просять? Звичайно я запитав, але відповіді ще не отримав
Гляньте в е суді рішення суду там все написано, я не думаю що вини будуть зверху малювати, там можете бути ще судовий збір та за адвоката

Програв цим суд. Пройшло вже два чи більше тижня, два рази писав їм на мейл, не відповідають, дзвонив не відповідають.
Хотів би вирішити з ними, хоч на пару платежів. Не хочеться блока карток.
Вітання, якщо не секрет, чи вдалось врегулюватти заборгованість, на декілька платежів чи на інших умовах?

Вітання, якщо не секрет, чи вдалось врегулюватти заборгованість, на декілька платежів чи на інших умовах?
Там помилка, я написав, що в ейс два договори. Ні в ейс манівео, а в юніт кепітал максі та фін х.

Ні з тими Ні з тими не домовився. Хотіли захмарні суми на два платежі. Жду виконавчого, а по максі подали апеляцію

Ейс нормально, там тіло плюс відсотки та судові послуги. А ті другі офонаріли взагалі.
Біля 40000 тис хочуть, за пару тис

Там помилка, я написав, що в ейс два договори. Ні в ейс манівео, а в юніт кепітал максі та фін х.

Ні з тими Ні з тими не домовився. Хотіли захмарні суми на два платежі. Жду виконавчого, а по максі подали апеляцію

Ейс нормально, там тіло плюс відсотки та судові послуги. А ті другі офонаріли взагалі.
Дякую за вашу відповідь, як суд програли, минуло 30 діб, виконавче компанія ЕЙС не подавала відразу?

Скажіть, в по ЕЙС ви подавали апеляцію? У мене суд першої інстанції задовільнив їх позов. Тепер не знаю що робити далі

Назад
Угорі