Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Достать,ще й як(((Нічний автодозвон від Кредитпромінвесту всих,весело((Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
Як думаєте на Новий рік хоч замовкнуть?
Хотілося б, щоб хоч на Новий рік рідних не турбувалиДостать,ще й як(((Нічний автодозвон від
Вночі достають? Жесть. В мене з 21:00 по 7:15 завжди тишина.Достать,ще й як(((Нічний автодозвон від Кредитпромінвесту всих,весело((
Так,вночі(почали в 17:20 і до сих пір наярюють, ненормальні (((Хотілося б, щоб хоч на Новий рік рідних не турбували
Новая симка творит чудеса...Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
Нет уж... Хочу, чтоб все звонилки сидели на работе круглосуточно, все праздники!!!Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
Абсолютный штиль.Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?

Дістають й дуже активно! На роботі телефон не замовкає! Так, як я маю статус матері-одиначки, по закону мене не мають права звільняти. А так би, напевно, вже давно послали б мене далеко!!!!Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
я теж змінила сімку й ніхто не дзвонить. А на роботі слухають!!!!!!!!!Новая симка творит чудеса...
Я давно не слышу звонков..
Эти умеютАльфа банк ярит с 9 часов, уже звонков 10 было![]()
Вы давно в просрочке?Я недавно вышла на просрочку по карте,симки давно нету той к которой привязан.Мфошки давно в просрочке(не парюсь) а вот поповоду альфы немного нервничаю.Альфа банк ярит с 9 часов, уже звонков 10 было![]()
А що у рабів є свято чи вихідні??Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
Та же фuгня, недавно послали альфу к мфо. Было стремно поначалу. А собственно, чем они от шараг отличаются? Звонилки у них - зеки какие-то. Однозначно, нахунгВы давно в просрочке?Я недавно вышла на просрочку по карте,симки давно нету той к которой привязан.Мфошки давно в просрочке(не парюсь) а вот поповоду альфы немного нервничаю.
Отпустите их. Их нет в слое Вашего мира! Ваш мир - муж, детки, волшебство Новогодней Ночи. Вот в канун Нового года простите и отпустите.Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?
наївні,якраз і активуються!Щось тихо сьогодні.
В кого як? Достають Вас?