CashPoint Як поводять себе під час війни

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 5K
Как сейчас себя ведут ?месяц проссрочка ,пока никак лояльных предложений (

Как сейчас себя ведут ?месяц проссрочка ,пока никак лояльных предложений (
Как и все остальные конторы.
Тело будут предлагать через месяцев 4-5, а дальше продадут. У меня продали ди джи финанс, после несплаты по телу

І так. Компанія не навʼязлива, як по-мені. За весь час протермінування (майже 2 місяця) 2 смс. Перша - подумати мені про свою КІ та наслідки боргу.
Друга сьогодні - пропозиція списати певну суму, але до «тіла» далеко. Не маю уявлення, скільки нарахували вже, можливо, запропоновані варіанти- крапля в океані 🫣

Вчора закрив їх за тіло.Просрочка була з кінця січня. Як поводять себе не знаю, бо з ними жодного разу не спілкувався. Та і взагалі нема про що з цими МФО спілкуватися перші 2-3 місяці. Зазвичай я спілкуюся вже з конторами, коли починають пропонувати нормальні умови. А це як раз відбувається через 2-3 місяці, так мені сказав один менеджер однієї із контор.
Сильно діставали?

І так. Компанія не навʼязлива, як по-мені. За весь час протермінування (майже 2 місяця) 2 смс. Перша - подумати мені про свою КІ та наслідки боргу.
Друга сьогодні - пропозиція списати певну суму, але до «тіла» далеко. Не маю уявлення, скільки нарахували вже, можливо, запропоновані варіанти- крапля в океані 🫣
Кажуть вони хомовиті

О_о, в мене теж такі десь були. Це в них ще ломбарди є, якшо не помиляюся?

Хтось зтикався з надвзоном третім особам від цієї конотри (родичі, сусіди, коллеги довірених осіб)? В мене хтось видзвонює, не можу зрозуміти хто. Багато в мене МФО, але інші варіанти наче відпадають.

Хтось зтикався з надвзоном третім особам від цієї конотри (родичі, сусіди, коллеги довірених осіб)? В мене хтось видзвонює, не можу зрозуміти хто. Багато в мене МФО, але інші варіанти наче відпадають.
В мене не турбували особисто

Назад
Угорі