Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Как и все остальные конторы.Как сейчас себя ведут ?месяц проссрочка ,пока никак лояльных предложений (
Тогда подожду...Как и все остальные конторы.
Тело будут предлагать через месяцев 4-5, а дальше продадут. У меня продали ди джи финанс, после несплаты по телу
Сильно діставали?Вчора закрив їх за тіло.Просрочка була з кінця січня. Як поводять себе не знаю, бо з ними жодного разу не спілкувався. Та і взагалі нема про що з цими МФО спілкуватися перші 2-3 місяці. Зазвичай я спілкуюся вже з конторами, коли починають пропонувати нормальні умови. А це як раз відбувається через 2-3 місяці, так мені сказав один менеджер однієї із контор.
Кажуть вони хомовитіІ так. Компанія не навʼязлива, як по-мені. За весь час протермінування (майже 2 місяця) 2 смс. Перша - подумати мені про свою КІ та наслідки боргу.
Друга сьогодні - пропозиція списати певну суму, але до «тіла» далеко. Не маю уявлення, скільки нарахували вже, можливо, запропоновані варіанти- крапля в океані![]()
Можливо, але мені лише смс були пару раз. Наче ще не продалиКажуть вони хомовиті
Добре, що не задовбувалиМожливо, але мені лише смс були пару раз. Наче ще не продали![]()
Мне звонят и пишут,но хороших предложений пока нет.Добре, що не задовбували
В мене не турбували особистоХтось зтикався з надвзоном третім особам від цієї конотри (родичі, сусіди, коллеги довірених осіб)? В мене хтось видзвонює, не можу зрозуміти хто. Багато в мене МФО, але інші варіанти наче відпадають.