Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18521
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И что?))Тем более могут нарваться на юристов .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И что?))Тем более могут нарваться на юристов .
Ну не знаю . Могут послать красиво.И что?))
Якщо вас це турбує - вихід один: поговорити з керівництвом і пояснити що маєте спірні питання щодо кредитів і можливі дзвінки від рукож0пих.Ну не знаю . Могут послать красиво.
А лучше ,чтоб просто была пугалка
Гарантійку надавали?Вчора закрив їх за тіло.Просрочка була з кінця січня. Як поводять себе не знаю, бо з ними жодного разу не спілкувався. Та і взагалі нема про що з цими МФО спілкуватися перші 2-3 місяці. Зазвичай я спілкуюся вже з конторами, коли починають пропонувати нормальні умови. А це як раз відбувається через 2-3 місяці, так мені сказав один менеджер однієї із контор.
Надо задать себе вопрос: "почему?". И вариантов немного)Гарантійку надавали?
Мені пропонують за тіло, але на відріз відмовляються надавати гарантійку
Дзвонив на гарячу лінію, то сказали за гарантійкою звертататися на почту, написав на почту, а вони мовчать.Надо задать себе вопрос: "почему?". И вариантов немного)
Либо кинут, либо очкуют. Но второй вариант так себе. Чего им бояться?)
Кинут скорее всего. Много случаев было, что без гарантийного письма после оплаты были проблемы.Дзвонив на гарячу лінію, то сказали за гарантійкою звертататися на почту, написав на почту, а вони мовчать.
Через 2 дні написала якась Аліна про те що погодили закриття за тіло (я і до цього це знав), але вона вже пише що вони гарантійку не надають, так як це онлайн кредит, сказала що нададуть довідку про закриття, але без гарантійного листа.
Якось немає бажання платити без гарантійнго
А куди вам пропозиція прийшла закрити їх за тіло?Гарантійку надавали?
Мені пропонують за тіло, але на відріз відмовляються надавати гарантійку
На телефон смс, потім підтвердив оператор на гарячій лінії, але ому офф почта невідповідає, тільки у вайьер пишуть, дивно це все так як в вайбері не докажеш що це був саме представник компанії, а смс видалити легко.А куди вам пропозиція прийшла закрити їх за тіло?
[SARCASM]Можно на тамими их вызвать и там бороться))[/SARCASM]Як вони зараз себе поводять як з ними боротись?
А звонки родственникам ?[SARCASM]Можно на тамими их вызвать и там бороться))[/SARCASM]
Ведут себя так как и остальные: звонки, смс, письма. Игнорьте - это лучшее средство борьбы))
Если найдут, то позвонятА звонки родственникам ?
[SARCASM]куда-куда?[SARCASM]Можно на тамими их вызвать и там бороться))[/SARCASM]
[/SARCASM]А шо так можноТанюха 34678, давайте с Вами Вместе правила почитаем
Прикинь)А шо так можно![]()
[SARCASM]Туда туда))[/SARCASM][SARCASM]куда-куда?[/SARCASM]
Вместе...)))) Молодчага!)))))Танюха 34678, давайте с Вами Вместе правила почитаем
С секундомером?)Танюха 34678, давайте с Вами Вместе правила почитаем