CashPoint Як поводять себе під час війни

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 5K
Як поводять вони себе ?
Вчора закрив їх за тіло.Просрочка була з кінця січня. Як поводять себе не знаю, бо з ними жодного разу не спілкувався. Та і взагалі нема про що з цими МФО спілкуватися перші 2-3 місяці. Зазвичай я спілкуюся вже з конторами, коли починають пропонувати нормальні умови. А це як раз відбувається через 2-3 місяці, так мені сказав один менеджер однієї із контор.

Погано поводять.Дзвонять на роботу,розповідають керівництву про суму боргу.Пропонують щоб проплатили за мене.

Дзвонили мені вчора…чесно то шось чуйка ху…погана є у мене по відношенню до них, бо ще в кеші протермінування не мав але не хочу щоб це було як зі слонами, але і там і там тіло 1к, але з % то вже набігло 1.8к, може і не дуже будуть діставати, правда чуйку маю не дуже, але побацим побацим як сьогодні буде, вчора оце кеш мені подзвонили мабуть вперше за 10-14 днів, або дзвонили і раніше але я просто трубку не брав, а тут наважився, наче цілком адекватні, сказав що вчора платив вони сказали перевірять і наберуть, так і доречі не передзвонили))

Сегодня звонил один типок. И говорит ,что будет звонить на работу . Назвал старых руководителей. Как выяснилось на сайте посмотрел . И борзо базарил

Та позвонили ,когда надо было ,чтоб антиспам был выключен
Zorro89, Розумію. В мене на початку протермінувань робота теж не дозволяла не підіймати трубку. Підняв, почув хто це, поклав. І слухавку і на них.

Zorro89, Розумію. В мене на початку протермінувань робота теж не дозволяла не підіймати трубку. Підняв, почув хто це, поклав. І слухавку і на них.
Тут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...

Підійдіть поговоріть з ними і все поясніть, вони б мали зрозуміти.
Там у нас большой коллектив . А внутренние номера то такое . Куча подразделений и участков . Тем более могут нарваться на юристов .
Это я такое узнал ...

Тут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...
Ви серьйзно? Вздрючать? Це хто і як. Це ви телефонуєте керівникам? Ні. То в чому питання взагалі. Тим паче, "старим" керівникам

Назад
Угорі