Танюха 34678
Форумчанин
- Дописи
- 135
- Реакції
- 5
- Бали
- 3600
Танюха 34678 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як поводять вони себе ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НечемноЯк поводять вони себе ?
Чесно, якщо береш. +/- коли сплачуєш. Нечемно, коли є проблеми.Нечемно
Вчора закрив їх за тіло.Просрочка була з кінця січня. Як поводять себе не знаю, бо з ними жодного разу не спілкувався. Та і взагалі нема про що з цими МФО спілкуватися перші 2-3 місяці. Зазвичай я спілкуюся вже з конторами, коли починають пропонувати нормальні умови. А це як раз відбувається через 2-3 місяці, так мені сказав один менеджер однієї із контор.Як поводять вони себе ?
Далі нема чим зайнятись як слухати балаболок в слухавці?И борзо базарил
Та позвонили ,когда надо было ,чтоб антиспам был выключенДалі нема чим зайнятись як слухати балаболок в слухавці?
Zorro89, Розумію. В мене на початку протермінувань робота теж не дозволяла не підіймати трубку. Підняв, почув хто це, поклав. І слухавку і на них.Та позвонили ,когда надо было ,чтоб антиспам был выключен
Тут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...Zorro89, Розумію. В мене на початку протермінувань робота теж не дозволяла не підіймати трубку. Підняв, почув хто це, поклав. І слухавку і на них.
Звичайно вздрючать.Тут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...
Вы думаете ?(Звичайно вздрючать.
Думаем))Вы думаете ?(
Тогда печаль ...Думаем))
Ну вздрючать ,не убьють ? Жити будеш ! Не накручуй себе !!!Тогда печаль ...
Вже би й сам вздрючив але слова недозодятьВы думаете ?(
Підійдіть поговоріть з ними і все поясніть, вони б мали зрозуміти.Тут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...
Там у нас большой коллектив . А внутренние номера то такое . Куча подразделений и участков . Тем более могут нарваться на юристов .Підійдіть поговоріть з ними і все поясніть, вони б мали зрозуміти.
Ви серьйзно? Вздрючать? Це хто і як. Це ви телефонуєте керівникам? Ні. То в чому питання взагалі. Тим паче, "старим" керівникамТут осталось гадать . Вздрючат меня за звонки руководителям или нет ...