Як подати до суду на колекторську компанію?

• Автор теми Автор теми Ніточка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 365

Ніточка

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ніточка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже довгий час мене тероризує колекторська компанія (дзвінками та смс) за борг якось людини, яку ніколи у своєму житті не зустрічала, не знайома, ніколи навіть ні від кого про неї не чула. Ідуть постійні погрози про сплату. Як можна їх "відшити"? Чи допоможе записати розмову і подати її в поліцію?

Вже довгий час мене тероризує колекторська компанія (дзвінками та смс) за борг якось людини, яку ніколи у своєму житті не зустрічала, не знайома, ніколи навіть ні від кого про неї не чула. Ідуть постійні погрози про сплату. Як можна їх "відшити"? Чи допоможе записати розмову і подати її в поліцію?
Нет смысла.
Какая компания?

Напишіть оф лист з врученням в мфо, продублювати його фотку в НБУ, чекайте на відповідь, а потім знову в НБУ. Це якщо дійсно забембали. Це моя думка

Спробуйте подати скаргу в НБУ

Назад
Угорі