Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Все разом. Ще2+ за суд 4 за їхнього адвоката.marik19, 3к тело и суд ? Это сколько просрок то был
Тіло і відсоток 30к вибачте.Все разом. Ще2+ за суд 4 за їхнього адвоката.
Із офіційної зп .,будуть вираховувати 20 відсотків ,а вам буде доступно 14200 на місяць .І якщо дізнаються що боржник ? Що тут такого ,це не кримінал ,зараз пів країни в такій халепі ,тільки одні пішли в протермінування і не годують шараги ,а інші мовчки тягнуть лямку .А захищатись не пробувалиТак хто кому нема різниці. Питання як це все проходить.
Мене цікавить ще через те що маю змогу змінити роботу. Там усе офіційно якщо заблокують рахунок виходить не буде за що жити. Якщо на початку дізнаються що боржник. Можуть вигнати. Домовитись з кредитором вже немає сенсу,я так розумію. Що робити не знаю. Не знаю як це все проходить чого чекати?
14200 це з якої суми.Із офіційної зп .,будуть вираховувати 20 відсотків ,а вам буде доступно 14200 на місяць .І якщо дізнаються що боржник ? Що тут такого ,це не кримінал ,зараз пів країни в такій халепі ,тільки одні пішли в протермінування і не годують шараги ,а інші мовчки тягнуть лямку .А захищатись не пробували
ЯкщоТак хто кому нема різниці. Питання як це все проходить.
Мене цікавить ще через те що маю змогу змінити роботу. Там усе офіційно якщо заблокують рахунок виходить не буде за що жити. Якщо на початку дізнаються що боржник. Можуть вигнати. Домовитись з кредитором вже немає сенсу,я так розумію. Що робити не знаю. Не знаю як це все проходить чого чекати?
Пошукайте або в гугл ,або через лупу на форумі Видатковий рахунок14200 це з якої суми.
І рахунку не блокують?
З офіційної зп.,я вчора писав - якщо зможете довести виконавцю що це є цільовий рахунок на який заходить тільки зп то можливо не заблокують ,а якщо і заблокують то нічого страшного ,все буде залежати від банку в якому будете отримувати зп14200 це з якої суми.
І рахунку не блокують?
Зрозумів дякую.Якщо
Пошукайте або в гугл ,або через лупу на форумі Видатковий рахунок
Запит виконавець надає в банки,коли шукатиме Ваші рахункиЗрозумів дякую.
А запит виконавця іде у банк чи на роботу?
А щось домовитись з колекторами вже пізно?Запит виконавець надає в банки,коли шукатиме Ваші рахунки
А на роботу висилає постанову про відрахування
Якщо є рішення суду,можна переглянути ,якщо терміни дозволяють.А щось домовитись з колекторами вже пізно?
а якщо власник майна 2/3, отримує зарплату офійційноВаше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...
З оф доходу 20 відс відрахувань будуть обов'язковоа якщо власник майна 2/3, отримує зарплату офійційно
Цікавить,як виконавець вирішує,вираховувати всю зп чи 20 відсотків?З оф доходу 20 відс відрахувань будуть обов'язково
А 2/3 майна теоретично можна,але морочливо . Потрібно щоб ті 2/3 хтось купив. Не так просто знайти покупця на частку. Навіть якщо ніхто не купить,стягувачу запропонують забрати собі в погашення боргу. Але ж стягувачу що з часткою робить? Але ж це так,роздуми. А теоретично можливо.
А почитати форум ,не ?Цікавить,як виконавець вирішує,вираховувати всю зп чи 20 відсотків?
За виконавця все вирішив закон:1 вп -20%. З арештованих рахунків може зняти наявні кошти але то трохи інша історіяЦікавить,як виконавець вирішує,вираховувати всю зп чи 20 відсотків?
Та не ,хіба ?За виконавця все вирішив закон:1 вп -20%. З арештованих рахунків може зняти наявні кошти але то трохи інша історія
Іди вчись і на роботуТа не ,хіба ?![]()