Як після суду будуть стягувати кошти

• Автор теми Автор теми marik19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Останнє редагування:
Так хто кому нема різниці. Питання як це все проходить.
Мене цікавить ще через те що маю змогу змінити роботу. Там усе офіційно якщо заблокують рахунок виходить не буде за що жити. Якщо на початку дізнаються що боржник. Можуть вигнати. Домовитись з кредитором вже немає сенсу,я так розумію. Що робити не знаю. Не знаю як це все проходить чого чекати?

Останнє редагування:
Мене цікавить ще через те що маю змогу змінити роботу. Там усе офіційно якщо заблокують рахунок виходить не буде за що жити. Якщо на початку дізнаються що боржник. Можуть вигнати. Домовитись з кредитором вже немає сенсу,я так розумію. Що робити не знаю. Не знаю як це все проходить чого чекати?
Із офіційної зп .,будуть вираховувати 20 відсотків ,а вам буде доступно 14200 на місяць .І якщо дізнаються що боржник ? Що тут такого ,це не кримінал ,зараз пів країни в такій халепі ,тільки одні пішли в протермінування і не годують шараги ,а інші мовчки тягнуть лямку .А захищатись не пробували

Із офіційної зп .,будуть вираховувати 20 відсотків ,а вам буде доступно 14200 на місяць .І якщо дізнаються що боржник ? Що тут такого ,це не кримінал ,зараз пів країни в такій халепі ,тільки одні пішли в протермінування і не годують шараги ,а інші мовчки тягнуть лямку .А захищатись не пробували
14200 це з якої суми.
І рахунку не блокують?

Останнє редагування модератором:
Якщо
14200 це з якої суми.

І рахунку не блокують?
Пошукайте або в гугл ,або через лупу на форумі Видатковий рахунок

14200 це з якої суми.

І рахунку не блокують?
З офіційної зп.,я вчора писав - якщо зможете довести виконавцю що це є цільовий рахунок на який заходить тільки зп то можливо не заблокують ,а якщо і заблокують то нічого страшного ,все буде залежати від банку в якому будете отримувати зп

А щось домовитись з колекторами вже пізно?
Якщо є рішення суду,можна переглянути ,якщо терміни дозволяють.
А про що домовлятись з колекторами?
Виплачувати без ВП? Пробуйте,головне,щоб не платили двічі,раз колекторам,а другий по ВП

Ваше втручання не потрібне. Вигравша сторона звернеться до виконавця , а той сам все зробить. Винесе постанову про вирахування 20 відс,арештує майно,заблокує рахунки ..
Може навіть реалізувати майно,якщо таке маєте і воно попадає в список дозволеного для реалізації...
а якщо власник майна 2/3, отримує зарплату офійційно

а якщо власник майна 2/3, отримує зарплату офійційно
З оф доходу 20 відс відрахувань будуть обов'язково
А 2/3 майна теоретично можна,але морочливо . Потрібно щоб ті 2/3 хтось купив. Не так просто знайти покупця на частку. Навіть якщо ніхто не купить,стягувачу запропонують забрати собі в погашення боргу. Але ж стягувачу що з часткою робить? Але ж це так,роздуми. А теоретично можливо.

З оф доходу 20 відс відрахувань будуть обов'язково
А 2/3 майна теоретично можна,але морочливо . Потрібно щоб ті 2/3 хтось купив. Не так просто знайти покупця на частку. Навіть якщо ніхто не купить,стягувачу запропонують забрати собі в погашення боргу. Але ж стягувачу що з часткою робить? Але ж це так,роздуми. А теоретично можливо.
Цікавить,як виконавець вирішує,вираховувати всю зп чи 20 відсотків?

Цікавить,як виконавець вирішує,вираховувати всю зп чи 20 відсотків?
За виконавця все вирішив закон:1 вп -20%. З арештованих рахунків може зняти наявні кошти але то трохи інша історія

Назад
Угорі