Як очистити кредитну історію?

• Автор теми Автор теми Gimmy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 714

Gimmy

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Gimmy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В УБКІ є декілька кредитів, котрі були закриті декілька років тому, але інформація про них так і залишилась в базі. Як очистити кредитну історію від цих кредитів? Може хтось знає.

Gimmy, Вам потрібно зв'язатися з кредиторами, щоб вони подали в убкі інформацію про те, що кредити закриті. Або попросіть довідку про закриття чи те, що на Вас немає відкритих кредитів та надішліть в убкі

В УБКІ є декілька кредитів, котрі були закриті декілька років тому, але інформація про них так і залишилась в базі. Як очистити кредитну історію від цих кредитів? Може хтось знає.
Інформація залишається,її неможливо видалити, головне щоб кредити були закриті

Через 10 років видаляється з УБКІ
То потрібно ще дожити до того часу) До речі в мене був кредит в Пумбі, десь в 2020 році закрив був але в убкі інформації взагалі немає чогось)

То потрібно ще дожити до того часу)
Це зрозуміло)
В мене зараз видаляється майже щоденно інформація про договори 2015 року. Тобто, я майже кожен день оформлював кредити тоді)
До речі в мене був кредит в Пумбі, десь в 2020 році закрив був але в убкі інформації взагалі немає чогось)
Може не подавали, що навряд, а може і виключили. Хто їх знає.

і типу якось можна розкручувати заново кредитну історію допустимо в якомусь мфо взяти малий кредит і віддати якщо дадуть?
МФО взагалі погано впливають на кредитну історію. Або рейтинг повільно зростає, або падає, навіть якщо чітко в термін віддавати.

МФО взагалі погано впливають на кредитну історію. Або рейтинг повільно зростає, або падає, навіть якщо чітко в термін віддавати.
ну банк напевне і через 10 років не дасть кредитний ліміт якийсь з поганим кредитним рейтингом

Gimmy, Вам потрібно зв'язатися з кредиторами, щоб вони подали в убкі інформацію про те, що кредити закриті. Або попросіть довідку про закриття чи те, що на Вас немає відкритих кредитів та надішліть в убкі
А можна закрити кредит в убкі який проданий? Ато в них пише що статут не змінний.

Там прочто
А можна закрити кредит в убкі який проданий? Ато в них пише що статут не зміннийсто пише
Там і буде писати що проданий, в мене так з егроші.По факту проданий для кредитпромінвест але статус не мінявся коли закрив був.

Останнє редагування:
Та і я про те, в мене кучу кредитів проданих, а поміняти на закритий чи може хто таке робив.
І що Ви робите з проданими кредитами? Вам йдуть на зустріч компанії? Пропонують реструктуризацію? Дякую

Через 10 років видаляється з УБКІ
Якщо вже сильно закортить(за умови ,що заборгованості вже не існує) то надаємо докази відсутності заборгованості.Але є вже не поодинокі випадки коли вже суд зобов'язував УБКІ видалити відомості про певну особу як боржника.

Назад
Угорі