Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Інформація залишається,її неможливо видалити, головне щоб кредити були закритіВ УБКІ є декілька кредитів, котрі були закриті декілька років тому, але інформація про них так і залишилась в базі. Як очистити кредитну історію від цих кредитів? Може хтось знає.
Через 10 років видаляється з УБКІІнформація залишається,її неможливо видалити, головне щоб кредити були закриті
То потрібно ще дожити до того часу) До речі в мене був кредит в Пумбі, десь в 2020 році закрив був але в убкі інформації взагалі немає чогось)Через 10 років видаляється з УБКІ
Це зрозуміло)То потрібно ще дожити до того часу)
Може не подавали, що навряд, а може і виключили. Хто їх знає.До речі в мене був кредит в Пумбі, десь в 2020 році закрив був але в убкі інформації взагалі немає чогось)
і типу якось можна розкручувати заново кредитну історію допустимо в якомусь мфо взяти малий кредит і віддати якщо дадуть?Через 10 років видаляється з УБКІ
МФО взагалі погано впливають на кредитну історію. Або рейтинг повільно зростає, або падає, навіть якщо чітко в термін віддавати.і типу якось можна розкручувати заново кредитну історію допустимо в якомусь мфо взяти малий кредит і віддати якщо дадуть?
ну банк напевне і через 10 років не дасть кредитний ліміт якийсь з поганим кредитним рейтингомМФО взагалі погано впливають на кредитну історію. Або рейтинг повільно зростає, або падає, навіть якщо чітко в термін віддавати.
А можна закрити кредит в убкі який проданий? Ато в них пише що статут не змінний.Gimmy, Вам потрібно зв'язатися з кредиторами, щоб вони подали в убкі інформацію про те, що кредити закриті. Або попросіть довідку про закриття чи те, що на Вас немає відкритих кредитів та надішліть в убкі
Там і буде писати що проданий, в мене так з егроші.По факту проданий для кредитпромінвест але статус не мінявся коли закрив був.А можна закрити кредит в убкі який проданий? Ато в них пише що статут не зміннийсто пише
Та і я про те, в мене кучу кредитів проданих, а поміняти на закритий чи може хто таке робив.Там прочто
І що Ви робите з проданими кредитами? Вам йдуть на зустріч компанії? Пропонують реструктуризацію? ДякуюТа і я про те, в мене кучу кредитів проданих, а поміняти на закритий чи може хто таке робив.
Якщо вже сильно закортить(за умови ,що заборгованості вже не існує) то надаємо докази відсутності заборгованості.Але є вже не поодинокі випадки коли вже суд зобов'язував УБКІ видалити відомості про певну особу як боржника.Через 10 років видаляється з УБКІ
Позакривав вже почті усі, хто за тіло , а хто і за судІ що Ви робите з проданими кредитами? Вам йдуть на зустріч компанії? Пропонують реструктуризацію? Дякую