Як написати або де взяти заяву щоб розблокувати рахунки

• Автор теми Автор теми igor12303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня. Є така сама проблема. Заблокували всі рахунки(зарплатну карту і карту для отримання пенсії в тому ж числі).
При цьому є виконавче провадження про зняття коштів з заробітної плати до 20 відсотків,працюю офіційно.
Виконавець Булахевич. Додзвонитися нереально,два тижні просто не відповідає або виключений.
На силу зв'язалася по електронній пошті.
Пишу, що хочу розблокувати заробітний рахунок і що для цього потрібно. Відповідь-довідка, що це зарплатний рахунок і виписку за останні 6 місяців. Зробила і надіслала. Відповідь - не підлягає розблокуванню, бо на рахунок приходить не лише зарплата....
Хоча, я просто її іноді поповнюю в терміналах для оплати рахунків онлайн і переказу грошей за аренду житла
Питання, чи можна щось зробити і що саме... Бо просто треш... 2 тижні просто на воді...

Я завантажила заяву,потім заповнила її і відвезла виконавцю(коли телефонувала,то він теж слухавку не брав) зі словами:розблокуйте мені оцей рахунок......(карта заробітна) І він розблокував її.

Я завантажила заяву,потім заповнила її і відвезла виконавцю(коли телефонувала,то він теж слухавку не брав) зі словами:розблокуйте мені оцей рахунок......(карта заробітна) І він розблокував її.
Розблокував повністю, чи на дві мінімальні?

Назад
Угорі