Як можуть зняти гроші з карти Є Підтримка??

• Автор теми Автор теми Lemberg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K
Я вот пока не спешу с епидтримкой, если вдруг заблочат карту, то если не снимут в счёт вп, то если за 4 месяца вроде не снести, то денежку вернут государству. Правда не знаю как это будет если карта будет под арестом

Я вот пока не спешу с епидтримкой, если вдруг заблочат карту, то если не снимут в счёт вп, то если за 4 месяца вроде не снести, то денежку вернут государству. Правда не знаю как это будет если карта будет под арестом
Подавайте тоді забезпечення позову, нові рахунки не арештують.
Я маю арешт звичайної карти по моно, вп зараз зупинено і єпідтримку без проблем відкрила та вже спустошила її

В монобанке можете открыть счет и там оформить епидтрымку. Монобанк даже при аресте счёта не ограничевает движения по епидтрымке.

Подавайте тоді забезпечення позову, нові рахунки не арештують.
Я маю арешт звичайної карти по моно, вп зараз зупинено і єпідтримку без проблем відкрила та вже спустошила її
Не все так просто, когда 5 ИП и заблокированы счета) после забезпечення нужно и позов, а лишней двадцатки ради тысячи на кино у меня нету

Вам що в один час 5 вп відкрили?
Не, с периодичностью в месяц-полтора
Но какое-то время не было желания и денег на снос. Праздники, дни рождения, новый айфон)) А вот сейчас активно этим занялась

Не, с периодичностью в месяц-полтора
Но какое-то время не было желания и денег на снос. Праздники, дни рождения, новый айфон)) А вот сейчас активно этим занялась
Ту 1000 ще будуть давати. Вроді читала що трохи пізніше можна і готівкою взяти

лишней двадцатки ради тысячи на кино у меня нету
проблема разве в карте е-пидтримкы (которая и так по умолчанию счет со специальным режимом использования, то есть не подлежит аресту)
никто не же говорит сразу всё сносить

проблема разве в карте е-пидтримкы (которая и так по умолчанию счет со специальным режимом использования, то есть не подлежит аресту)
никто не же говорит сразу всё сносить
Ну как бы смысл было делать, если могут заблочить? Это сейчас я знаю, что моно не блочит, а остальным же фиолетово

Так я понемногу и сношу уже

Открыла в моно не блочат, хотя другая карта пол арестом. Служба поддержки моно сказали, что не имеют права ее блокировать, ТК деньги не физические, а виртуальные и на спец цели. Как то так

У мене сьогодні з є підтримки зняли 1000 в рахунок виконавчого провадження!!!
Це при тому,шо перерахувати на ЗСУ я не змогла через арешт!!!
Виконавчий напис перш за все!!! війна то пусте !!!

То який банк?

От же ж ?????

То Приват рулить!
Пітараси... але ще більші - виконавці, які в цей час таке роблять ... і знають же падли галімі, що ці гроші майже всі люди зараз перераховують на потреби нашої армії, яка зараз, саме в цей час, дає змогу нам жити.
Гниди.

Хай подавиться той виконавець!!
Але це зняття відбулось тільки із цієї карти,на другій з.п.висить сума заблокована і не знята.
Мін’юст не працює а виконавці не сплять працюють бджілки на благо нашої країни . (ПАТРІОТИ )
Їм дорога до РОСІЙСЬКОГО корабля!!!
Виконавець Сапіжак Іван Іванович 1.03.2022 забрав гроші в ЗСУ -ганьба!!!

Хай подавиться той виконавець!!
Але це зняття відбулось тільки із цієї карти,на другій з.п.висить сума заблокована і не знята.
Мін’юст не працює а виконавці не сплять працюють бджілки на благо нашої країни . (ПАТРІОТИ )
Їм дорога до РОСІЙСЬКОГО корабля!!!
Виконавець Сапіжак Іван Іванович 1.03.2022 забрав гроші в ЗСУ -ганьба!!!
Ганьба,я в такий час,сволота

Назад
Угорі