Як мені вирішити проблему.

• Автор теми Автор теми Ксюшка2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 264
  • Перегляди Перегляди 7K
Как не печально это признавать в самих себе....
Но в Вас говорит гордыня сейчас.
вы не станете менее добрым или порядочным человеком, если узнают о кредитах. Так что просто пересмотрите свои ценности и приоритеты, иначе так и будете грызть себя.
Вы понимаете , что никому нет дела до Вас , кроме Вас самой. Ну узнают люди, ну обсудят это за обедом... и забудут. Если Вы конечно своим запуганным видом и сутулой осанкой им не напомните.
Я понимаю Вас, сама не могла смириться , была в панике и слезах.
Но... запомните, слабых добывают( Не давайте такого повода, как бы не было плохо, соберитесь и живите дальше, с гордо поднятой головой ;)
Дуже вам дякую за підтримку.Ви дуже сильна духом людина.У вас є чому повчитися.

Я також боюсь дзвінків рідним ...для мене це смерть...вони не зрозуміють...
Придется рассказать, поидругому не выйдет,поверьте,пожалуйста расскажите им как можно скорее. Из собственного опыта пишу

Доброго дня.Мене звуть Оксана.Я вже з тиждень читаю ваш форум,і хотіла б звернутись за порадою.Я як і усі мала шанс влізти з головою у борги перед МФО.У мене їх 18 та щей і картка приват банку з боргом 25000тис.Я робила дуже багато подовжень,тобто платила проценти за кредити.Як мені це все можна вирішити в пережити?В дома поки ніхто не знає,але буду розказувати,бо вже просрочки пішли по первим ,6 днів.І угрожають,що будуть звонить рідним.Люди добрі,що мені найперш робити?Буду вдячна за поради.Вибачайте,якщо я не там чи не те написала.Дуже велика тривога.
заміна сімки найперше, а як мінімум просто з ними не спілкуватись.... якщо рідні адекват, краще розповісти і морально підготувати і так само щоб ігнорили (скоріше злізуть з голови)... якщо родичам краще того незнати... стандартно... шахраї і.т.д.... чим вже промишляю близько 5 місяців... всі мої звикли до того, трубку не беруть або можуть і на....й послати... результат? по декілька дзвінків в день мені і оточенню, з яких слухавка береться 1 із 50, смс грозні, з яких смішно навіть людям яким далеко за 50...
так що, в першу чергу заспокойтесь.... розробіть тактику для себе.... якщо не плануєте платити, читайте форум і слідуйте інструкціям, якщо хочете заплатити і ще щоб Вам попсували нерви, спілкуйтесь з ними щодня....

заміна сімки найперше, а як мінімум просто з ними не спілкуватись.... якщо рідні адекват, краще розповісти і морально підготувати і так само щоб ігнорили (скоріше злізуть з голови)... якщо родичам краще того незнати... стандартно... шахраї і.т.д.... чим вже промишляю близько 5 місяців... всі мої звикли до того, трубку не беруть або можуть і на....й послати... результат? по декілька дзвінків в день мені і оточенню, з яких слухавка береться 1 із 50, смс грозні, з яких смішно навіть людям яким далеко за 50...
так що, в першу чергу заспокойтесь.... розробіть тактику для себе.... якщо не плануєте платити, читайте форум і слідуйте інструкціям, якщо хочете заплатити і ще щоб Вам попсували нерви, спілкуйтесь з ними щодня....
Дуже дякую.Звичайно,що спілкуватись з ними ніхто не буде.Згідна з вами на рахунок тактики ,для виходу з цієї ситуації.

Дуже дякую.Звичайно,що спілкуватись з ними ніхто не буде.Згідна з вами на рахунок тактики ,для виходу з цієї ситуації.
удачі Вам, гловне нічого не бійтесь, окрім дзвінків та погроз більш нічого вони неможуть зробити...

Доброго дня.Мене звуть Оксана.Я вже з тиждень читаю ваш форум,і хотіла б звернутись за порадою.Я як і усі мала шанс влізти з головою у борги перед МФО.У мене їх 18 та щей і картка приват банку з боргом 25000тис.Я робила дуже багато подовжень,тобто платила проценти за кредити.Як мені це все можна вирішити в пережити?В дома поки ніхто не знає,але буду розказувати,бо вже просрочки пішли по первим ,6 днів.І угрожають,що будуть звонить рідним.Люди добрі,що мені найперш робити?Буду вдячна за поради.Вибачайте,якщо я не там чи не те написала.Дуже велика тривога.
Вы на форуме и это большой плюс. Читайте его в захлеб, это наша настольная книга. Признайтесь срочно своим родным! Удалите соцсети, закройте счет в банке где светили карту, потом откройте по новой, не путайте со значением перевыпустить, иначе будут загонять карту в минус. Включаем режим снежинки, слушать бред этих звонилок не нужно, поберегите свои нервы, также объясните своим близким, что не нужно общаться. Готовьтесь к бою, сразу будет не легко, но потом обрастете бронью. Не паникуйте, включайте здравый смысл и мозги! Вы не одна такая! Живите и радуйтесь жизни. Будьте готовы, что ваше окружение изрядно подчистится. Удачи)

В мене 20 мфо і приватбанк 30 тис. Я викінув сімкі і все добре. Батькам про всі мфо можна не говорить, скажіть що все вже заплатили а вони ще хочуть щось.Я Тату поставив блокіратор на всі дзвінки яких нема в телефоній книзі, а в мами телефону нема.

В мене 20 мфо і приватбанк 30 тис. Я викінув сімкі і все добре. Батькам про всі мфо можна не говорить, скажіть що все вже заплатили а вони ще хочуть щось.Я Тату поставив блокіратор на всі дзвінки яких нема в телефоній книзі, а в мами телефону нема.
Это так плохо Вы сделали, когда нибудь это может плохо отразиться на отце... И может сыграть с ним злую шутку, а он даже знать не будет, что это Вы постарались... Это может принести горе... Не стоит блокировать телефон на незнакомые номера... Никогда так не делайте...

Останнє редагування:
Назад
Угорі