Як мені вирішити проблему.

• Автор теми Автор теми Ксюшка2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 264
  • Перегляди Перегляди 7K
Заспокойтеся,мине час і все буде добре
Дякую вам за підтримку.Скажіть,а вони точно не приїздять???Пишуть,що приїдуть встановити моє матеріальне становище,і повідомити рідню про борг.

Це нервова напруга дається в знаки.Я стараюсь на дзвінки не відповідати,а ось повідомлення читаю.Це просто жах.
Ну и что же там такого страшного...)
Дякую вам за підтримку.Скажіть,а вони точно не приїздять???Пишуть,що приїдуть встановити моє матеріальне становище,і повідомити рідню про борг.
А как это...?

Оце такої.Значить і до мене приват приїде.
Да никто не приедет, а если приедет, то не открывайте дверь и вызывайте полицию...
Ну вот я например не пойму как это... да ещё и ще...))

А как это они будут делать...)
Як би ж я знала.Я читала,що начебто не приїздять,але ж хто его знає.Дуже страшно.І стидно перед сусідами,не дай Боже хтось узнає.Це згоріти можна з сорому.

Як би ж я знала.Я читала,що начебто не приїздять,але ж хто его знає.Дуже страшно.І стидно перед сусідами,не дай Боже хтось узнає.Це згоріти можна з сорому.
А ну это можно конечно, если гореть и это так сильно важно...

А вам тоже обещали приехать и описать ваше майно?

А вам тоже обещали приехать и описать ваше майно?
Ще ні,а і таке роблять?В мене тільки по 4 МФО просрочки 6днів.А інші тільки тна підході.Я читала,що тільки лякають.А ще читала,що роблять якийсь напис.Що це?І на якому проміжку прострочки роблять?Є в мене Алекс кредит,і я там не зробила жодного продовження.

За что вам стыдно, ну узнают и что. Вы думаете соседи не совершали глупости, за которые им может быть стыдно

Нет, никто такого не делает... На это нужны полномочия, а их нет ни у кого...
Тоді ж навіщо так залякувати людей?
За что вам стыдно, ну узнают и что. Вы думаете соседи не совершали глупости, за которые им может быть стыдно
Ніколи не давала привід для пліток.І дуже переживаю як і що буде.

Назад
Угорі