Як мені вирішити проблему.

• Автор теми Автор теми Ксюшка2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 264
  • Перегляди Перегляди 7K
Как приятно, что новички поддерживают новичков ? крепитесь, вы все умнички! Всё у вас получится!!! Тяжёло первые 2-3 месяца. А потом попускает. Читайте побольше форум, профильные темы по вашим мфо, если что задвайте вопросы)))

Доброго дня.Мене звуть Оксана.Я вже з тиждень читаю ваш форум,і хотіла б звернутись за порадою.Я як і усі мала шанс влізти з головою у борги перед МФО.У мене їх 18 та щей і картка приват банку з боргом 25000тис.Я робила дуже багато подовжень,тобто платила проценти за кредити.Як мені це все можна вирішити в пережити?В дома поки ніхто не знає,але буду розказувати,бо вже просрочки пішли по первим ,6 днів.І угрожають,що будуть звонить рідним.Люди добрі,що мені найперш робити?Буду вдячна за поради.Вибачайте,якщо я не там чи не те написала.Дуже велика тривога.
Заспокойтеся,не відповідайте на дзвінки.А краще змініть сімку

А ну теперь ясно... Что ж Вы тысяч написали, только ввели в заблуждение сообщество...) Ничего страшного... бывает...)
Це не я написала
Чому мільйонів?Ні ви,що,якби мільйони,то вже б зійшла з розуму.Я й з цим дурію потихеньку.
Так,заспокойтеся,в мене вже мільйон

Воно то так,але їх смс вселяють неймовірний страх.
Ничего себе смс такие страшные... А Вы боитесь своего же телефона... Это не страшно на самом деле, телефоны уже давно являются распространёнными в обиходе...

Назад
Угорі