Як комунікує Bitcapital з військовими?

shadowfiend

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
19
Бали
3565
shadowfiend не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть чи хтось домовлявся з ними як військовий.
Вони мені сказали щоб я надіслав заяву в довільній формі, форму 5, військовий їм на пошту, не знаю чи буде якась відповідь, чи не варто очікувати навіть.

Вони мені сказали щоб я надіслав заяву в довільній формі, форму 5, військовий їм на пошту, не знаю чи буде якась відповідь, чи не варто очікувати навіть.
Так як і з усіма. Колажі, терор, дістають навіть головних по частині.
Я не чула, що б вони робили «жести доброї волі» військовим, бо нікого не поважають. Але пробуйте

я думаю в цьому немає сенсу, варто просто послати їх подалі бо навіть після оплати, вони можуть вигадати ще один кредит на вас

На ютубе есть видео, как они угрожают звонить сослуживцам и командиру. Только не знаю, они как они сами узнают, что военнослужащий или клиент где то указал.

В додатку беруть контакти. В мене побратим колись взяв у них займ, то майже весь підрозділ та деякі зі стройової отримали повідомлення в Вайбері по типу просить допомоги у закритті займу

Назад
Угорі