як колектори виходять на батьків ?

• Автор теми Автор теми kiki Ru
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
У меня стандартный блок на Xiaomi всех неизвестных, только счётчик тикает. Смс смотрю, Вайбер скрыт, соц.сети удалены. Нервы на месте. Одни родственники больше не общаются, думают Я их номера дал и ни в какую не верят что они сами нашли. Ну да и фиг с ними. Прострочки месяца 3-4 где-то, первые 2 треш - далее спокойнее. Сыпят предложения за тело, кто-то продал, кто-то исполнительной надписью пугает. Потихоньку собираю деньги. Осталось 11 контор.
Як скрити вайбер чи у вайбері ? Щоб часом там батькам не присилали різне
поставила без проблем
Платна версія чи просто без оплати ? У мене не блокує само, я провіряють заходжу всередину програми

Які програми для блокировки звінків краще поставити ? Є генконтак але він не вибиває треьа всередину вводити номер і тоді
Скачала актиколектор то щось не працює не включається програма в настройках

Хочу батькам програми поставити але не знаю які точно чи треьа платні програми і які? Поділіться будь ласка у кого що працює
Щоб Гетконтакт одразу все підписував, потрібно поставити його програмою за замовчуванням. Це легко зробити в налаштуваннях. Я використовую саме його. + Всі номери додаю до чорного списку телефону. І відправників смс теж блокую

У мене мфошніки батьків перших находили і писали на вайбер: « а ваші батьки знають , що у вас кредити» і скидають всю родословну ПІП батьків коли народились, де працюють, де живуть, де папа служив. Но я писала так знають! Звонили тільки мамі, но потім сім - карту змінила і все ок

Я поняла ,только начало ,а они такое вытворяют.Может ещё не добрались до меня ,а может не нашли ещё не кого) У папы старенький тел.У брата и мамы вайбер на новых не засвечивших номерах ,может из за этого ещё молчат.Ну уже немного надоело это чувство ожидание от них пакостей)
Пакости не у всех бывают, к счастью. Может и вам повезет. У меня они были тихие. Да, папе звонили, но культурно говорили. После первого звонка папа с ними больше не разговаривал. Они мне в вайбер написали список родственников и что у них есть ещё 25 контактых лиц и они им будут звонить. Я ответила, пусть звонят кому хотят. И в принципе, это все. Отдали долг Кредитпроминвест, а тех через 1-2 месяца закрыла за тело

Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?
Сыграй на опережение- смени предкам симки и спи ночами спокойно.
По этому не ищите ответ на ваш вопрос ,а готовьтесь морально к террору ) Сначала страх ,потом придёт злость ...Потом когда будет по 20 звонков в день ,пропадёт желание вообще им что то платить . Захочется перезвонить и как ....натыкать им . уёв , сволочам .

Эти и у меня есть манифою пока только отчаянно пытаются дозвонится родным . Е гроши только выходят в просрочку ..Ээээх что бууудет .Ну без моего присутствия ,симки давно сменены
......20 звонков.......у меня было несколько сотен за день ???

Сыграй на опережение- смени предкам симки и спи ночами спокойно.

......20 звонков.......у меня было несколько сотен за день ???
Значит у вас нервы крепкие ,я после 5 сменила сим карты))

Маю багато клоунів, ой мфо :кофе:
Серед цього букету є Моней4ю , ССклоуни, Соски,Швидкогроші.
Ці всі вийдуть на батьків , інфа 100%.
Вже десь тиждень просрочки.
Поки що дзвонили тільки Моней4ю.
Дзвонили батьку(на нього вийшли через фоп , бо понавідкривав всього , а нашо то було відкривати не відомо) і мамі.
Вийти можуть як завгодно -банк, нова пошта, пенсія,фоп,соц.мережі і так далі , все , де можна світанути номерочком і написати інфу .Дала їм інструкцію,як себе поводити і що робити.
Батько одразу послав , як я і вчила , а от мама любить пхати ніс куди не треба.
Прошу її не говорити з ними ,бо раз вийдеш на контакт і все , не відстануть, а вона ,-" сказали,що в тебе тіло кредиту 20.000 ( при тому , що тіло в мене 12.000) і що не можуть тебе ніде найти і зв'язатись, по всім соц. мережам шукають. Кажуть ,що будуть проблеми , треба віддати гроші "
Сидить, читає ті смски ,бере трубку , наслухається тих байок і дзвоне мені передавати , які їй там концерти видавали.Зараз повиходять на всіх її знайомих через фейсбук (де якби можна було -вказала б групу крові в особистій інфі),оф.роботу то будуть їй концерти.
Від розуміння того , що я 3 роки просто боялась дзвінків родичам і влазила в цю яму ,аби тільки не дізнались сусіди і якісь тьоті Наташі-стає смішно.Бо для моєї мами дуже важливою є думка оточення. Тьфу. Сніжинкою вже нарядилась.Більше нікому ні копійки не заплачу ,хіба на лікування дурачку з ССклоун , Макарову скину 20 гривень

Назад
Угорі