як колектори виходять на батьків ?

• Автор теми Автор теми kiki Ru
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K

kiki Ru

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
0
Бали
2558
kiki Ru не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?

Привіт: у мене 29 мікропозик і з неділі виходжу на просрочку щоб далі не пролонгувати і з часом закривати тіло чи серед суд

Таке питання: як колектори виходять на батьків ? Мені 25 років, прописана в Чернівцях з 2013 року а батьки в іншій області по іншій прописці, ніде при заявах контактів батьків не вказувала
Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ? Чи як можуть їх залякувати ?
По Фамилии по ходу . Это как тараканы ,везде лазейку найдут ) Будут звонить даже тем ,кого вы не знаете ,просто потому что он вам когда то поставил лайк в фейсбуке)) А серьёзно ,лучше сами скажите родителям ,не говорите за все ...Я тоже не говорила ,главное что б поставили антиспам ,и не брали трубку и не читали смс даже.А там какая разница кто звонит )) Я сама только первый месяц просрочки пережила ) По этому и рекомендую ,лучше вы,чем те нелюди )

А при просрочці колажі всім роблять ? Як метод терору
По Фамилии по ходу . Это как тараканы ,везде лазейку найдут ) Будут звонить даже тем ,кого вы не знаете ,просто потому что он вам когда то поставил лайк в фейсбуке)) А серьёзно ,лучше сами скажите родителям ,не говорите за все ...Я тоже не говорила ,главное что б поставили антиспам ,и не брали трубку и не читали смс даже.А там какая разница кто звонит )) Я сама только первый месяц просрочки пережила ) По этому и рекомендую ,лучше вы,чем те нелюди )
Це програма така яка зразу вибиває шо це колектори чи блокує ?
Виходжу у неділю на присрочки і потім так по всім кредитам

Підкажіть як пережити перший місяць яи місяці : що робити що ні як щ родичами у кого було ?

Мне пока только звонки маме, папе, брату. Ну это про тех кого знаю . Для остальных если что ,то это гадкие мошенники ,не брать трубку ,потому что накажут :msdb::msdb: . Маме сети позакрывала ,номер поменяла ,папе сказала поставить блок на незнакомые номера. Брат поорал и тоже номер сменил . Я пока на этом этапе)) Ну уже признание и раскаяние прошла)) Про остальное почитайте на форуме , здесь есть темы по каждой МФО ) А там по ходу спрашивайте )

Виходжу у неділю на присрочки і потім так по всім кредитам

Підкажіть як пережити перший місяць яи місяці : що робити що ні як щ родичами у кого було ?
Я не знаю что говорили папе и брату ,ну вроде пока брали трубку ,просто спрашивали ,где я как живу ,где работаю ...Это стандартные вопросы ,что б знать с благополучной вы семьи ,иди нет ... Будет толк выбивать или быстрее предложить нормальные условия. СМС с моим долгом папе и брату присылали ... Я сказала ,просто удаляйте ,они там рисуют что хотят . Папа сказал ,что не живёт с нами уже 26 лет ,что является правдой и что по моему она уехала в Москву на заработки )))

Останнє редагування:

Все одно можуть нарити, ці знаходять найвіддаленіших родичів…) тримайтесь! Привіт, Чернівці)))

Да ,бывает на душе паскуднинько ... Думаешь неужели это происходит со мной ,как я голова дырявая в это влезла))) Главное не паниковать ,тогда мозг прячется )) Со временем всё наладится ) Буду уже действовать по обстоятельствам

Цікавить як вони вийдуть на батьків коли почнуться просрочки ?
Для цього є різноманітні бази даних
Чи як можуть їх залякувати ?
Краще батькам змінити сімкартки, інакше будуть різний брєд слухати

Автор, я у свій час робила (і досі якось намагалася робити) все, аби не дісталися до батьків, оскільки з ними свої нюанси, і то шалені - лонгувала, перепозичала, шось якось намагалася рішити, але можливості людські не безмежні, і ось уже і в мене пішов терор на батьків - от сьогодні, наприклад, клай. Це треба набиратися сил і тупо пережити.

Для цього є різноманітні бази даних

Краще батькам змінити сімкартки, інакше будуть різний брєд слухати
Я не скачувала програми Мфо і на давала доступ до тел книги і прописки різні з батьками а я вказувала при заявах мфо актуальну свою прописку іншу ніж в батьків

Було у когось таке що як батьки морозились то швидко відставили і не погрожували і різне дурне не розказували а просто звонили казали за борг ? Боюсь різних дурних листів дурних жахливих погроз і колажів , таке зараз у всіх чи це вже трохи пройшло ? Бо від січня 2021 ще вийшли оновлені закони до мфо що їх трохи врегульовує б ніби і не дозволяють родичів сильно погрожували і розказувати різний бруд

У кого як зараз з цим по родичам ? Бо я себе я не переживаю а от інших жалко і не знаю до чого готувати

Я не скачувала програми Мфо і на давала доступ до тел книги і прописки різні з батьками а я вказувала при заявах мфо актуальну свою прописку іншу ніж в батьків
Це все добре, але за бажання можна підняти всю вашу родину, друзів, роботу і сусідів.

Було у когось таке що як батьки морозились то швидко відставили і не погрожували і різне дурне не розказували а просто звонили казали за борг ? Боюсь різних дурних листів дурних жахливих погроз і колажів , таке зараз у всіх чи це вже трохи пройшло ? Бо від січня 2021 ще вийшли оновлені закони до мфо що їх трохи врегульовує б ніби і не дозволяють родичів сильно погрожували і розказувати різний бруд

У кого як зараз з цим по родичам ? Бо я себе я не переживаю а от інших жалко і не знаю до чого готувати
Прикоцані типу є-вошей чи маніфою таорять все, на що здатна їх хвора фантазія

По этому не ищите ответ на ваш вопрос ,а готовьтесь морально к террору ) Сначала страх ,потом придёт злость ...Потом когда будет по 20 звонков в день ,пропадёт желание вообще им что то платить . Захочется перезвонить и как ....натыкать им . уёв , сволочам .
Прикоцані типу є-вошей чи маніфою таорять все, на що здатна їх хвора фантазія
Эти и у меня есть манифою пока только отчаянно пытаются дозвонится родным . Е гроши только выходят в просрочку ..Ээээх что бууудет .Ну без моего присутствия ,симки давно сменены

По этому не ищите ответ на ваш вопрос ,а готовьтесь морально к террору ) Сначала страх ,потом придёт злость ...Потом когда будет по 20 звонков в день ,пропадёт желание вообще им что то платить . Захочется перезвонить и как ....натыкать им . уёв , сволочам .

Эти и у меня есть манифою пока только отчаянно пытаются дозвонится родным . Е гроши только выходят в просрочку ..Ээээх что бууудет .Ну без моего присутствия ,симки давно сменены
Е-воши - худшее, что может быть, из моего списка (а он немааааааленький)

Е-воши - худшее, что может быть, из моего списка (а он немааааааленький)
Будем отбиваться как сможем. :батл::батл: Денег им платить всё равно нет ,все дружно у меня ждут до февраля некоторые даже до марта .
(а он немааааааленький)
Не сочтите за наглость ,приблизительно ,не маленький ,это сколько :ups::ups:
В двух словах ,что мне ждать) Я понимаю ,индивидуально ,ну всё же ,так поверхностно ))

У всіх по різному

Здравствуй,землячка.....по поводу родителей.....скажи правду и предупреди чтобы с левых номеров не отвечали....я так сделала со своей мамой....с начала просрочки(март месяц) она не на один звонок не ответила....по началу телефон просто рвало от левых звонков,но где то через 3 месяца стало меньше,а сейчас ещё меньше...но до сих пор звонят ей?по началу приходили смс ей,но уже их нет... сколько сил было потрачено чтобы объяснить что это все х*рня и чтобы она не реагировала?
Главное предупреди родителей первая,чем они узнают от всяких отморозков....держись,прорвешься.....
P.s я сама нахваталась дохера МФО,и так же само переживала, сейчас страшно,но уже не так.....?

Назад
Угорі