Щоденник Як і де взяти кредит щоб виїхати за кордон?

А з чого ви взяли, що я там нікому не потрібен? За фактом я не потрібний нікому у своїй рідній країні. Словаччина ж всім нам дає тимчасовий захист на державному рівні: харчування, здоров'я, ринок праці тощо. До того ж я не боюся роботи, а вона там є як у містах, так і в селах. З харчуванням та проживанням. Також планую вивчати мову.

20000 грн. за внесення до системи "Шлях" та 5000-10000 грн. за трансфер через кордон (залежно від пункту) просять сьогодні. На повітряній кулі або на гумовому човні будь-якими стрьомними шляхами покидати країну не збираюсь.

Коротше кажучи, кредити не беру, а продаю свої машини та здаю хату у райцентрі біженцям із Енергодару. Виїжджатиму.
Справа ваша...Це ж ви в нас мужчина... :rolleyes: :mosking:

А з чого ви взяли, що я там нікому не потрібен? За фактом я не потрібний нікому у своїй рідній країні. Словаччина ж всім нам дає тимчасовий захист на державному рівні: харчування, здоров'я, ринок праці тощо. До того ж я не боюся роботи, а вона там є як у містах, так і в селах. З харчуванням та проживанням. Також планую вивчати мову.

20000 грн. за внесення до системи "Шлях" та 5000-10000 грн. за трансфер через кордон (залежно від пункту) просять сьогодні. На повітряній кулі або на гумовому човні будь-якими стрьомними шляхами покидати країну не збираюсь.

Коротше кажучи, кредити не беру, а продаю свої машини та здаю хату у райцентрі біженцям із Енергодару. Виїжджатиму.
Всім надає тимчасовий захист? Навіть тим, хто дає хабарі , щоб проїхати кордон ? Чи можливо людям, які дійсно цього потребують? Жінкам і дітям з окупованих міст?? Вибачте. Просто гидко. Якщо ви вже на таке йдете і для вас це нормально, хоч не афішуйте цього. Бо мені просто гидко. Впевнена, не тільки мені.

Раніше все продавали,щоб з кредитами розрахуватися,тепер щоб виїхати))
Дивно)
Тема різна,посил один і той же)

Один із українських тролів. Дуже легко вас вичислити. У більшості людей з критичним мисленням сформована думка що робити. Такі і десятки тисяч інших дописів в соціальних мережах нічого вже не змінять і нічим не допоможуть державі.

Останній раз спитаю - це яким боком до нашого форуму?

Форум про кредити. Мене це більш цікавить. Питання ставив про гроші.

Один із українських тролів.

Такі і десятки тисяч інших дописів в соціальних мережах нічого вже не змінять і нічим не

Може це Ви один з українських тролів?

Також вибачте. Якщо зможу то допоможу жінкам і дітям переїхати за кордон.
От просто цікаво, як ви допоможете? Чим?
Форум про кредити. Мене це більш цікавить. Питання ставив про гроші.

Може це Ви один з українських тролів?
Ви не зовсім зрозуміли. Цей форум не "про кредити". Цей форум для підтримки людей, що потрапили в це лайно. Для того, щоб люди змогли вибратися з цієї ями. А ніяк не про те "де взяти кредит, щоб поїхати з країни"

От просто цікаво, як ви допоможете? Чим?

Ви не зовсім зрозуміли. Цей форум не "про кредити". Цей форум для підтримки людей, що потрапили в це лайно. Для того, щоб люди змогли вибратися з цієї ями. А ніяк не про те "де взяти кредит, щоб поїхати з країни"
Ми йому вже третю добу товчем це,а він ні в яку....

Та якось воно взагалі не приємно((( читаєш, і гидко. А для людини це ок. Типу, що тут такого ..
Так для того і пишуть в усіх соціальних мережах, щоб гидко було, сварять українців один з одним. Це ж їх робота...Не ведіться.

Назад
Угорі