Щоденник Як і де взяти кредит щоб виїхати за кордон?

а лише ті у кого буде дозвіл від тцк
не потрібен дозвіл від ТЦК на виїзд
потрібні законні підстави по статті 23 закону про мобілізацію, наприклад
з етичних міркувань.
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

хоч би не позорились

Взять кредит, чтобы выехать с Украины... Бл, это жесть...

Взять кредит, чтобы выехать с Украины... Бл, это жесть...

Багато людей беруть кредити щоб виїхати з країни. Такими є реалії сьогодення. На вашому форумі також про це пишуть. Я дивився через пошук.

На весілля то ще круче

Ще про кредити на похорон напишіть: на труну, яму вирити, приготувати поминальний обід і т. д.

Багато людей беруть кредити щоб виїхати з країни. Такими є реалії сьогодення. На вашому форумі також про це пишуть. Я дивився через пошук.

Ще про кредити на похорон напишіть: на труну, яму вирити, приготувати поминальний обід і т. д.
А Ви думаєте

Шо Ви мелете?

Це ви до чого?
Була реальна історія, що людина набралась кредитів, щоб влаштувати весілля.
Контролюйте свій негатив, він на форумі непотрібний.

Щось я через пошук на форумі такої інформації не знайшла .. Киньте посилання.

Анатолій Тарасенко, на нашем форуме помогают избавиться от кредитов, а не влезть в них, не оформить кредит для выезда, ни ещё на что-нибудь.
Без обид, дядька

Анатолій Тарасенко, для виїзду грошей достатньо
їдьте і не морочте людям голову
🙄Так за рахунок кредитів в Україні треба "устойчиво"себе чувствувать в Словакії,чи де там))
Там же не дадуть,а працювати треба🤗
А взагалі,дурня якась...
Хто хоче виїхати,то їдуть ...на свій страх і ризик.
А не шукають де кредитів нагребти.

🙄Так за рахунок кредитів в Україні треба "устойчиво"себе чувствувать в Словакії,чи де там))
Там же не дадуть,а працювати треба🤗
А взагалі,дурня якась...
Хто хоче виїхати,то їдуть ...на свій страх і ризик.
А не шукають де кредитів нагребти.
:rolleyes: :beee:

Там майже 1000 доларів. Не у всіх є такі гроші. Хтось і в борги влазить через таке

Вчора ближче до кінця робочого дня йшов повз "ПриватБанку" і вирішив зайти запитати у консультантки чи знає вона щось про законопроект №8029 і чи готова їхня фінансова установа до прийому депозитів від чоловіків, які хочуть залишити територію України з метою пошуку кращого життя. На щастя черги до консультанток не було, і я швидко опинився за столиком жінки з бейджиком "Марина Соловйова". Консультантка вислухала мене уважно і сказала, що цей законопроект можуть не прийнятий у Верховній Раді, але є надія, що в листопаді Президент України скасує режим військового стану і всі чоловіки можуть виїхати з країни хто куди забажає, хто в Австралію, а хто в Канаду. Я, якщо чесно, хотів би виїхати до Словаччини, тому що мені там подобалося бувати і мова у них зрозуміла, наприклад, "Чоловіча стрижка" це "Pánský Střih".

75055b728617dea6a84cbd4d524e818b.webp

З чого ви взагалі взяли, що ви комусь треба в Словаччині. Їхати в країну, бо вам там "подобається бувати" і мова проста - таке собі рішення))) і ще і кредити на це брати.

Анатолій Тарасенко, ціна 2 тисячі, результат очевидний..))
Дрони гарно працюють.. ;) :ahaha: :mosking:
P.S.Шкода,що відео не загрузилось..)
Screenshot_2023-10-29-12-50-26-271_org.telegram.messenger.webp

З чого ви взагалі взяли, що ви комусь треба в Словаччині. Їхати в країну, бо вам там "подобається бувати" і мова проста - таке собі рішення))) і ще і кредити на це брати.

А з чого ви взяли, що я там нікому не потрібен? За фактом я не потрібний нікому у своїй рідній країні. Словаччина ж всім нам дає тимчасовий захист на державному рівні: харчування, здоров'я, ринок праці тощо. До того ж я не боюся роботи, а вона там є як у містах, так і в селах. З харчуванням та проживанням. Також планую вивчати мову.

Дрони гарно працюють.

20000 грн. за внесення до системи "Шлях" та 5000-10000 грн. за трансфер через кордон (залежно від пункту) просять сьогодні. На повітряній кулі або на гумовому човні будь-якими стрьомними шляхами покидати країну не збираюсь.

Коротше кажучи, кредити не беру, а продаю свої машини та здаю хату у райцентрі біженцям із Енергодару. Виїжджатиму.

Назад
Угорі