Щоденник Як і де взяти кредит щоб виїхати за кордон?

Дописи
15
Реакції
4
Бали
3
Анатолій Тарасенко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора ближче до кінця робочого дня йшов повз "ПриватБанку" і вирішив зайти запитати у консультантки чи знає вона щось про законопроект №8029 і чи готова їхня фінансова установа до прийому депозитів від чоловіків, які хочуть залишити територію України з метою пошуку кращого життя. На щастя черги до консультанток не було, і я швидко опинився за столиком жінки з бейджиком "Марина Соловйова". Консультантка вислухала мене уважно і сказала, що цей законопроект можуть не прийнятий у Верховній Раді, але є надія, що в листопаді Президент України скасує режим військового стану і всі чоловіки можуть виїхати з країни хто куди забажає, хто в Австралію, а хто в Канаду. Я, якщо чесно, хотів би виїхати до Словаччини, тому що мені там подобалося бувати і мова у них зрозуміла, наприклад, "Чоловіча стрижка" це "Pánský Střih".

Якщо я правильно зрозумів, то Ви шукаєте де взяти кредит, щоб покласти його на депозит для виїзду?
Їхати в чужу країну без грошей - не сама краща ідея.

Там зможуть виїхати далеко не всі військовозобовязані, а лише ті у кого буде дозвіл від тцк, бо вони не придатні чи ще щось.

Там зможуть виїхати далеко не всі військовозобовязані, а лише ті у кого буде дозвіл від тцк, бо вони не придатні чи ще щось.
Та ви що ж так людину лякаєте? :ahaha: Він і так бідненький не знає,де кредит взяти,а ви тут ще з тим..)

Якщо я правильно зрозумів, то Ви шукаєте де взяти кредит, щоб покласти його на депозит для виїзду?

Ні, не так. Насправді, як я вже писав раніше, кредити на мені не висять. Раніше купував лише смартфон із оплатою частинами. Вже все виплатив. Наразі є готівкою 1500 доларів США та кредитний ліміт 30 тисяч гривень у "Монобанку". Можна ще 20-30 тисяч взяти в інших банках, але потрібно 200-300 тисяч... На крайній випадок, звичайно, продам перекупам свої автомобілі, один з яких не на ходу, виторгую тисяч 40-50 максимум, хоча реальна ринкова ціна на них тисяч 100.

Їхати в чужу країну без грошей - не сама краща ідея.

Добре що в Словаччині є куди влаштуваця заробити з щотижневою оплатою, харчуванням, проживанням тощо. Влітку можливостей ще більше. Зараз у мене питання оплати за виїзд, це 20 тисяч гривень і на дорогу ще 10, якщо через молдавський кордон доведеться їхати.

Якби ТЦК працювали не вимагаючи хабарів, а по чесному, то можна було б піти до психіатра і сказати, що в тебе панічні атаки на тлі війни, від звуків тривог ночами, літаючих винищувачів, виду зруйнованих і обгорілих будівель та споруд, частих похоронних процесій і хвилин мовчання вранці. Чоловіків із панічними атаками до армії згідно з чинним законодавством до армії взагалі брати не повинні. Але на практиці в ТЦК підгодовані лікарі одразу показують ціну на екранах своїх смартфонів, даючи зрозуміти, що без грошей ти у нашій країні просто ніхто.

Він і так бідненький не знає,де кредит взяти,а ви тут ще з тим..)

Я повернув би все! Мені б із країни виїхати, пожити нормально, грошей заробити.

Якби ТЦК працювали не вимагаючи хабарів, а по чесному, то можна було б піти до психіатра і сказати, що в тебе панічні атаки на тлі війни, від звуків тривог ночами, літаючих винищувачів
Чим у даному ви кращий за хабарників з тцк?

Ні, не так. Насправді, як я вже писав раніше, кредити на мені не висять. Раніше купував лише смартфон із оплатою частинами. Вже все виплатив. Наразі є готівкою 1500 доларів США та кредитний ліміт 30 тисяч гривень у "Монобанку". Можна ще 20-30 тисяч взяти в інших банках, але потрібно 200-300 тисяч... На крайній випадок, звичайно, продам перекупам свої автомобілі, один з яких не на ходу, виторгую тисяч 40-50 максимум, хоча реальна ринкова ціна на них тисяч 100.

Добре що в Словаччині є куди влаштуваця заробити з щотижневою оплатою, харчуванням, проживанням тощо. Влітку можливостей ще більше. Зараз у мене питання оплати за виїзд, це 20 тисяч гривень і на дорогу ще 10, якщо через молдавський кордон доведеться їхати.

Якби ТЦК працювали не вимагаючи хабарів, а по чесному, то можна було б піти до психіатра і сказати, що в тебе панічні атаки на тлі війни, від звуків тривог ночами, літаючих винищувачів, виду зруйнованих і обгорілих будівель та споруд, частих похоронних процесій і хвилин мовчання вранці. Чоловіків із панічними атаками до армії згідно з чинним законодавством до армії взагалі брати не повинні. Але на практиці в ТЦК підгодовані лікарі одразу показують ціну на екранах своїх смартфонів, даючи зрозуміти, що без грошей ти у нашій країні просто ніхто.

Я повернув би все! Мені б із країни виїхати, пожити нормально, грошей заробити.
Щось цікава в вас математика.. Треба 30 штук,які ви маєте вже,але все одно ви далі щось шукаєте..
P.S.Скоріше для вас буде варіант трьох дітей,три роки,три дитини підряд і вуаля..)Ви вільний :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Щось цікава в вас математика.. Треба 30 штук,які ви маєте вже,але все одно ви далі щось шукаєте..
P.S.Скоріше для вас буде варіант трьох дітей,три роки,три дитини підряд і вуаля..)Ви вільний :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Можна на одинокій бабці 90 років одружитись. З першою групою.
Любов зла...

Чим у даному ви кращий за хабарників з тцк?

А чим гірше? Вони мені користуючись нагодою диктують умови, а не я їм. Я, як і багато інших чоловіків, просто жертва цих страшних обставин. Про всяк випадок повідомляю, що в армії не служив і не присягав нікому, але податки завжди платив справно, тож нехай насамперед призивають силовиків (поліцейських, митників тощо), а не таких роботяг як я.

Потрібні гроші для старта, щоб облаштувати побут тощо.

Останнє редагування:
А чим гірше? Вони мені користуючись нагодою диктують умови, а не я їм. Я, як і багато інших чоловіків, просто жертва цих страшних обставин. Про всяк випадок повідомляю, що в армії не служив і не присягав нікому, але податки завжди платив справно, тож нехай насамперед призивають силовиків (поліцейських, митників тощо), а не таких роботяг як я.

Потрібні гроші спочатку, щоб облаштувати побут тощо.
Мля,читаю і думаю чи ви часом не мій другий колишній чоловік? :rolleyes: Жертва обставин, йпрст..

Ваша позиція "жертви" зрозуміла. Це ваше діло.
Нагадаю, що форум про кредити, не про політику чи корупцію.
Надалі не углубляйтесь в обговорення саме цього.

Анатолій Тарасенко, якщо ви будете говорити,що хочете взяти кредит і виїхати за кордон, вам ніхто ніде не дасть грошей.Ризик не повернення коштів завеликий.
І з такою сумою, яку ви шукаєте, вам потрібно бути на офіційній роботі не один рік, з гарною зар.платою.
Нагадую, форум не радить де взяти кредит, а як вийти з боргової ями і радить всім працювати і знаходити додаткові заробітки.

Назад
Угорі