Як грамотно закрити борги з мінімальними затратами (((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K
Привіт. По досвіду скажу вам так, дзвонять найчастіше до тих рідних та близьких хто відповідає на їхні дзвінки. Попередьте рідних, що все що їм говоритимуть по телефону це просто словесний понос, не більше. З ними взагалі не потрібно спілкуватися, хай відповідають, що вас не знають, що вони помилились номером. Також поставте на телефон програму, яка блокує спам та не потрібні дзвінки. Я спочатку також депресувала, намагалась з ними говорити і щось пояснювати, але там нема з ким говорити))) там просто працюють тупі люди, які окрім того що говорити лапшу в трубку телефону більше нічого не вміють, і більше ніякої роботи собі не можуть знайти. А те що вони погрожують високими матеріями, навіть законами якимись лякають так це їх просто як мавп надресерували, просто завчені фрази, з ними працюють психологи і їхнє головне завдання давити психологічно, щоб людина все віддала, лиш би їй не дзвонили. Повірте, нормальна людина туди працювати не піде. Там моральні ур*ди. Тому забийте, прийміть ситуацію і змиріться, що все так сталось. Повний ігнор. Повний. Рідні спочатку можуть бути в шоці)))але і це пройде, головне щоб не давали про вас жодної інформації. Не знають вас і допобачення. Через 6 місяців піде на спад з дзввнками, а потім почнуться інші коломийки))) Але тут вам допоможуть) Тому збирайте себе до купи, не розпускайте нюні, всі ми через це проходили, а тепер самі надаємо психологічну підтримку іншим. Читайте форум, тут весело і саме головне пізнавально!
Так але не всі хочуть розуміти що з ними немає сенсу говорити)я тата стільки просила ,а він і так з ними бесіду веде розпитуєтсья скільки шо і як яка МФО ?

Всім привіт!!! Мені дуже не приємна ця вся ситуація з боргами хоть це виключно моя вина! Ігнорувати їх далі немає сили так як МФО створюють дуже не зручну ситуацію для близькиХ сусідів та просто людей які не мають до цього відношення
Дуже прошу підскажіть мені як почати діяти щоб позбутися цієї проблеми! Страшна депресія вже(((
Смириться и ждать... Иногда в свободное время можете при желании накапать на них полиции, европейский суд и т.д.
Так але не всі хочуть розуміти що з ними немає сенсу говорити)я тата стільки просила ,а він і так з ними бесіду веде розпитуєтсья скільки шо і як яка МФО ?
Дак поки він переговори веде нічого і не запропонують...

Що буде через 6 місяців? Просто вже 4 чи 5 в мене. І то вже катастрофа! В хаті дитина два роки вагітна на 6 місяці боюся щоб не було наслідків(((
Нічого страшного не буде. Дзвінків поменшає одразу як тільки ви перестанете на них відповідати, зменшиться кількість листів. У мене вже 2 роки прострочення по 16 мфо. Максимум, що зроблять - це внн. І то це не страшно, у вас буде аж 3 роки щоб знести напис

Що буде через 6 місяців? Просто вже 4 чи 5 в мене. І то вже катастрофа! В хаті дитина два роки вагітна на 6 місяці боюся щоб не було наслідків(((
Вам о себе прежде всего думать сейчас надо и о малыше, а не обо всем этом!!!

Тут всі в цій кабалі. Позичити не здумайте. Це утопія. Тому або терпіть доки запропонують лояльні умови, або взагалі забийте. В мене завтра рік просрочок. За цей рік було все. І терор, і колажі, зараз перепродають факторинговим і по новій починають. А ще 2 написи і сьогодні отримала доки на суд від привата. Але то фігня в порівнянні з тим що я пережила поки платила їм. І скільки майна пішло в прірву.
В мене,теж -майже рік. І за цей час, не було ні терору,ні колажів-тільки дзвінки
Нічого страшного не буде. Дзвінків поменшає одразу як тільки ви перестанете на них відповідати, зменшиться кількість листів. У мене вже 2 роки прострочення по 16 мфо. Максимум, що зроблять - це внн. І то це не страшно, у вас буде аж 3 роки щоб знести напис
А що буде,якщо за 3 роки не знести?

Що робити?
Заспокоїтись та взяти себе в руки.
Подумати не про сусідів чи дзвонилок, а про себе та дітей.
Так, це важко. Але цілком можливо.
Сусіди посудачать трохи і забудуть, а не забудуть, то й чорт з ними.. коли будете готові платити якесь МФО (максимум тіло+ невеликий відсоток) - самі йдіть з ними на контакт, після +/- пів року/рік починають пропонувати лояльні умови.

В мене,теж -майже рік. І за цей час, не було ні терору,ні колажів-тільки дзвінки
Я мала на увазі телефонний терор. Тут у всіх по різному. Хтось замучився судитися і написи зносити, а в когось за 2 роки прострочок хоч би шо
Це довіку будуть блокуватися карти?
Не факт.. можуть взагалі карти не чіпати

Останнє редагування:
Вы пишите, что больше нет сил. Все нормально, успокойтесь. Это не Ваша вина. Игнорируйте и дальше. Деньги используйте во благо себе, ваших родных и близких.
Сама хожу в депрессии, просрочка по МФО от недели до месяца....

Выходите из депрессии, от этого ничего не изменится. Звонить меньше не станут, а со временем поймёте, что не так страшен черт, как его малюют

Смириться и ждать... Иногда в свободное время можете при желании накапать на них полиции, европейский суд и т.д.

Дак поки він переговори веде нічого і не запропонують...
Я це розумію)))а він тіпа дуже культурний ?

Так ви поясніть, що цим він вам гірше робить. Зараз стільки відео в ютубі та сюжетів знятих про спицифіку роботи всіх цих компаній, про їхні методи вибивання грошей, про їх пусті слова і як з ними боротись. Включіть рідним ці відео хай розуміють з ким мають справу. Що не такий страшний чорт як його малюють. Вони тільки за рахунок таких переляканих і заляканих живуть, всі решта послали їх на хутір метеликів ловити і живуть собі щасливо. А проблеми вирішуються по мірі їх поступлення - вліпили внн, тоді зносите в суді, в цьому теж нема нічого страшного, головне грамотний юрист.

Так ви поясніть, що цим він вам гірше робить. Зараз стільки відео в ютубі та сюжетів знятих про спицифіку роботи всіх цих компаній, про їхні методи вибивання грошей, про їх пусті слова і як з ними боротись. Включіть рідним ці відео хай розуміють з ким мають справу. Що не такий страшний чорт як його малюють. Вони тільки за рахунок таких переляканих і заляканих живуть, всі решта послали їх на хутір метеликів ловити і живуть собі щасливо. А проблеми вирішуються по мірі їх поступлення - вліпили внн, тоді зносите в суді, в цьому теж нема нічого страшного, головне грамотний юрист.
Розумієте в чому суть коли це стосувалось когось інших йому тисячі таких звонило він всіх їх посилав куди подалі)Я йому тисячі разів пояснювала і розказувала шо вони не можуть нічого зробити ,А він і так добре я їй передам або говорить шо ми ві різних містах живем!Переживає шо його не випустять за кордон!Там де треба бути жорстким то він дуже правильний,а там де треба буди добрим там кричить треба і не треба !Тяжкий типаж людини!

Больше года, полет нормальный. Уехал из страны (возвращаться я не собираюсь), нашел нормальную работу, получаю нормальную зарплату, живу нормальной жизнью. Берегите нервы. Они не восстанавливаются.

Розумієте в чому суть коли це стосувалось когось інших йому тисячі таких звонило він всіх їх посилав куди подалі)Я йому тисячі разів пояснювала і розказувала шо вони не можуть нічого зробити ,А він і так добре я їй передам або говорить шо ми ві різних містах живем!Переживає шо його не випустять за кордон!Там де треба бути жорстким то він дуже правильний,а там де треба буди добрим там кричить треба і не треба !Тяжкий типаж людини!
А його чого мають не випустити за кордон?)) Це ж не його кредити)))) За кордон не випускають тільки за рішенням суду, і якщо є підстави, а не бо хтось таке ляпнув дурне, щоб залякати.

Назад
Угорі