Як грамотно закрити борги з мінімальними затратами (((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K
Так ви поясніть, що цим він вам гірше робить. Зараз стільки відео в ютубі та сюжетів знятих про спицифіку роботи всіх цих компаній, про їхні методи вибивання грошей, про їх пусті слова і як з ними боротись. Включіть рідним ці відео хай розуміють з ким мають справу. Що не такий страшний чорт як його малюють. Вони тільки за рахунок таких переляканих і заляканих живуть, всі решта послали їх на хутір метеликів ловити і живуть собі щасливо. А проблеми вирішуються по мірі їх поступлення - вліпили внн, тоді зносите в суді, в цьому теж нема нічого страшного, головне грамотний юрист.
Во-во, сегодня позвонила мачеха с телефона отца.... Срочно позвони, свяжись, на тебя там в суд подают... Блин, за месяц им всего несколько звонков и от одной конторы, Карл.... Выбесили честно... Пришлось еще раз рассказывать политику партии... Ну неужели так сложно то не пойму.....

Останнє редагування:
А його чого мають не випустити за кордон?)) Це ж не його кредити)))) За кордон не випускають тільки за рішенням суду, і якщо є підстави, а не бо хтось таке ляпнув дурне, щоб залякати.
Так да я знаю))він вроді теж не глупий щоб вірити в таку чуш)но як бачите звонілкам вірить )))

Так ви поясніть, що цим він вам гірше робить. Зараз стільки відео в ютубі та сюжетів знятих про спицифіку роботи всіх цих компаній, про їхні методи вибивання грошей, про їх пусті слова і як з ними боротись. Включіть рідним ці відео хай розуміють з ким мають справу. Що не такий страшний чорт як його малюють. Вони тільки за рахунок таких переляканих і заляканих живуть, всі решта послали їх на хутір метеликів ловити і живуть собі щасливо. А проблеми вирішуються по мірі їх поступлення - вліпили внн, тоді зносите в суді, в цьому теж нема нічого страшного, головне грамотний юрист.
Можливо і немає але коли всі навкруги ненавидять за ці борги вічні дзвінки страх і депресія важко себе в чомусь переконати не те що когось (

Можливо і немає але коли всі навкруги ненавидять за ці борги вічні дзвінки страх і депресія важко себе в чомусь переконати не те що когось (
Ну те що всі ненавидять це ви себе так накручуєте. Пройде час зрозумієте.

Сегодня написала на ел.почту в Е- гроши с просьбой о решении вопроса с помощью реструктуризации долга, мне их сотрудник (некий Сергей Петрович 0934137552 его тел)написал: ФИО - вы обращались с письмом в компанию ЕГРОШИ КОМ, готовы с вами обсудить решеня вопроса с долгом - но у вас стоит блок на телефоне. Отключите его чтобы я вас набрать смог и обсудим какие варианты для вас есть. Я оветила , а почему это нельзя решить в письменном виде? Его ответ: потому что такие вопросы обсуждаются под запись диалога и также кредитор выбирает как комуницровать с клиентом, а не наоборот. Отключайте сброс и я вас наберу. Что мне делать не знаю, разговаривать с ним или нет смысла. Очень хочу их закрыть так, как наслышалась много не хорошего о их действии. Но закрыть конечно на лояльных условиях, а не их заоблачные цены, с 7000 за две недели насчитали 20400

Доброго дня, можливо я не в ту тему, але... Прийшов лист від мілоан, з заявою в поліцію(копія) лякають 190 статтею. Питання: ми попадаємо під цю статтю?

Во-во, сегодня позвонила мачеха с телефона отца.... Срочно позвони, свяжись, на тебя там в суд подают... Блин, за месяц им всего несколько звонков и от одной конторы, Карл.... Выбесили честно... Пришлось еще раз рассказывать политику партии... Ну неужели так сложно то не пойму.....
Ох тоже с отцом теперь разговоры по телефону только и начинаются с того, что он мне делай что-то, расскажи свою ситуацию, задолбалась объяснять, что делаю я, делаю морожусь и жду, но им родителям этого не понять вот срочно решай и всё
Приват слил.. Основной номер не светила,и на него звонков нет.
Сцуки ?

Останнє редагування:
Ох тоже с отцом теперь разговоры по телефону только и начинаются с того, что он мне делай что-то, расскажи свою ситуацию, задолбалась объяснять, что делаю я, делаю морожусь и жду, но им родителям этого не понять вот срочно решай и всё

Сцуки ?
Они мне не мешают..Я даже блок сняла, чтобы иногда нервы сганять)))Я не я...И симка не моя.. Пусть доказывают обратное..

Доброго дня, можливо я не в ту тему, але... Прийшов лист від мілоан, з заявою в поліцію(копія) лякають 190 статтею. Питання: ми попадаємо під цю статтю?
Брехня і розвод..
Визивають вас на контакт.ур*ди!

Назад
Угорі