Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Видел людей которые закрывали на нормальных условиях, вы им какие условия предлагали?Хтось домовився з ними на нормальних умовах?
Закрывала 2 мфо через них за тело и разбивали на платежи. Писала на почту, сразу отправили гарантийку с датами платежей . Закрыла, предоставили справку о закрытии. С ними по телефону нет смысла говорить)Хтось домовився з ними на нормальних умовах?
Тільки продали.Пишу їм на пошту кожного дня.Відповіді 0.Видел людей которые закрывали на нормальных условиях, вы им какие условия предлагали?
Дякую Вам даже.Мені не відповідають поки.Закрывала 2 мфо через них за тело и разбивали на платежи. Писала на почту, сразу отправили гарантийку с датами платежей . Закрыла, предоставили справку о закрытии. С ними по телефону нет смысла говорить)
Жаль що модератори сплятьВи хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей, включаючи страхування життя та медичне страхування вашої нирки . Мене звати ДОКТОР ГУС, я міжнародний консультант-невролог у ЛІКАРНІ МАУНТ-АЛВЕРНІЯ. Наша клініка спеціалізується на нирковій та іншій хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок у живого відповідного донора. Ми знаходимося в Сінгапурі, Туреччині, США, Малайзії, Індії.
Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами за,
Viber..+91 9233859627
ВК ID.. id864994577
Електронна адреса: [email protected]
З найкращими побажаннями
Д-Р ГУС ТЕО.
Міжнародний медичний консультант..
Вже ні)Жаль що модератори сплять

)))Вас интересует именно реструктуризация? Если с процентами вместе то это не самый выгодный вариант, а по срокам обычно максимум 6 платежей очень редко бывает большеДоброго дня!
В кого є досвід, підкажіть - на який максимальний термін Капітали можуть розтягнути оплату?
Питання в 270к з % (170к тіло). Зрозуміло, що за 6 місяців - це нереально!Вас интересует именно реструктуризация? Если с процентами вместе то это не самый выгодный вариант, а по срокам обычно максимум 6 платежей очень редко бывает больше
Им невыгодно ждать пару лет так что очень сильно сомневаюсь что согласятся но всегда можно написать им на почту и спросить. Это у вас один кредит в 170 тысяч?Питання в 270к з % (170к тіло). Зрозуміло, що за 6 місяців - це нереально!
Чи реально з такими ввідними даними домовитись за тіло на пару-тройку років?
Три: два моїх, один дружина.Им невыгодно ждать пару лет так что очень сильно сомневаюсь что согласятся но всегда можно написать им на почту и спросить. Это у вас один кредит в 170 тысяч?
Тиждень як з'явились. Поки що хочуть все. Правда, на почту до них ще не звертався. Доречі, є актуальна адреса електронної пошти Кредит Капітал?Печаль, а они сами вам что то предлагают? Какие то списания или реструктуризацию? Или просто требуют оплатите 270 тысяч?
Надо поспрашивать у форумчан может кто в курсе у меня кредиткапитала нет слава богу, у них на сайте почты нет?Тиждень як з'явились. Поки що хочуть все. Правда, на почту до них ще не звертався. Доречі, є актуальна адреса електронної пошти Кредит Капітал?
я їм писав на цю пошту [email protected] , але вони дуже тугодумні, тому не факт що вони погодяться на ваші умовиДоречі, є актуальна адреса електронної пошти Кредит Капітал?
ДопомжітьВ телефонных разговорах нет смысла, так вы не договоритесь. Пишите им на электронную почту - готов закрыть на каких-то и таких условиях. Я у них так закрыла три МФО за тело и на платежи разбивали.