Як домовитися з Кредит Капітал закрити борг за тіло кредиту?

• Автор теми Автор теми Жулік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 5K
Хтось домовився з ними на нормальних умовах?
Закрывала 2 мфо через них за тело и разбивали на платежи. Писала на почту, сразу отправили гарантийку с датами платежей . Закрыла, предоставили справку о закрытии. С ними по телефону нет смысла говорить)

Видел людей которые закрывали на нормальных условиях, вы им какие условия предлагали?
Тільки продали.Пишу їм на пошту кожного дня.Відповіді 0.
Закрывала 2 мфо через них за тело и разбивали на платежи. Писала на почту, сразу отправили гарантийку с датами платежей . Закрыла, предоставили справку о закрытии. С ними по телефону нет смысла говорить)
Дякую Вам даже.Мені не відповідають поки.

Ви хочете купити нирку чи продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансову кризу, і ви не знаєте, що робити, зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму грошей, включаючи страхування життя та медичне страхування вашої нирки . Мене звати ДОКТОР ГУС, я міжнародний консультант-невролог у ЛІКАРНІ МАУНТ-АЛВЕРНІЯ. Наша клініка спеціалізується на нирковій та іншій хірургії, а також займається купівлею та трансплантацією нирок у живого відповідного донора. Ми знаходимося в Сінгапурі, Туреччині, США, Малайзії, Індії.

Якщо ви зацікавлені в продажу або купівлі нирок, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами за,

Viber..+91 9233859627
ВК ID.. id864994577
Електронна адреса: [email protected]

З найкращими побажаннями
Д-Р ГУС ТЕО.
Міжнародний медичний консультант..
Жаль що модератори сплять

vk id.... а це точно міжнародний консультант? :u4itel::шут:

По теме: я понимаю, у каждого есть свои причины, чтобы стучаться в двери к калам с целью закрыть кредит, видимо, основная из них - желание расстаться с чувством, что есть долги. Не самое плохое желание, однако, дорогие мои, платить кабальные условия и/или еще и нервничать из-за этого - извините, ну нафиг. ИМХО, игнор - самое лучшее решение, особенно если кредитам 3+ года. Главное, чтобы были деньги на закрытие кредита, когда будут лояльные условия и инициаторами должны быть именно они, а не вы - но это уже выбор каждого.

Лично мне - как не трогали те три кредита, что есть у них, так и не трогают. Закрыл один за тело - остальные не хотят, а тут, как говорится, хозяин-барин.
Требовать за манивео с 15к - 45 и выставлять это как "выгодную акцию", ну :шут: :шут: :шут: :шут: )))

Доброго дня!
В кого є досвід, підкажіть - на який максимальний термін Капітали можуть розтягнути оплату?

Доброго дня!
В кого є досвід, підкажіть - на який максимальний термін Капітали можуть розтягнути оплату?
Вас интересует именно реструктуризация? Если с процентами вместе то это не самый выгодный вариант, а по срокам обычно максимум 6 платежей очень редко бывает больше

Вас интересует именно реструктуризация? Если с процентами вместе то это не самый выгодный вариант, а по срокам обычно максимум 6 платежей очень редко бывает больше
Питання в 270к з % (170к тіло). Зрозуміло, що за 6 місяців - це нереально!
Чи реально з такими ввідними даними домовитись за тіло на пару-тройку років?

Питання в 270к з % (170к тіло). Зрозуміло, що за 6 місяців - це нереально!
Чи реально з такими ввідними даними домовитись за тіло на пару-тройку років?
Им невыгодно ждать пару лет так что очень сильно сомневаюсь что согласятся но всегда можно написать им на почту и спросить. Это у вас один кредит в 170 тысяч?

Им невыгодно ждать пару лет так что очень сильно сомневаюсь что согласятся но всегда можно написать им на почту и спросить. Это у вас один кредит в 170 тысяч?
Три: два моїх, один дружина.

Печаль, а они сами вам что то предлагают? Какие то списания или реструктуризацию? Или просто требуют оплатите 270 тысяч?

Печаль, а они сами вам что то предлагают? Какие то списания или реструктуризацию? Или просто требуют оплатите 270 тысяч?
Тиждень як з'явились. Поки що хочуть все. Правда, на почту до них ще не звертався. Доречі, є актуальна адреса електронної пошти Кредит Капітал?

Тиждень як з'явились. Поки що хочуть все. Правда, на почту до них ще не звертався. Доречі, є актуальна адреса електронної пошти Кредит Капітал?
Надо поспрашивать у форумчан может кто в курсе у меня кредиткапитала нет слава богу, у них на сайте почты нет?

В телефонных разговорах нет смысла, так вы не договоритесь. Пишите им на электронную почту - готов закрыть на каких-то и таких условиях. Я у них так закрыла три МФО за тело и на платежи разбивали.
Допомжіть

Назад
Угорі