Як домовитися з Качай Гроші

• Автор теми Автор теми Natasha219854
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Чи можна домовитися із качай гроші за тіло?
Прострочка 8 день, до цього оплатила їм майже 24 тисячі грн
Тіло 10 тис
Через скільки запропонують закрити за тіло?
Ато їхня помийка каже що в них не можна за тіло закрити??‍♀️
у них там периодически предлагаеться списание типа прощення , тоесть тело + начальные проценты , пару дней висит это , потом если не оплатили опять все красным и полная сумма , потом опять прощення

у них там периодически предлагаеться списание типа прощення , тоесть тело + начальные проценты , пару дней висит это , потом если не оплатили опять все красным и полная сумма , потом опять прощення
Мені теж пропонують прощення.Але я не погоджуюся.Бо з прощеної суми налог треба оплатити.Мене такий варіант не влаштовує.

я домовлялась на 2 платежі тіло+відсотки до прострочки (пролонгацій не було)

Через який час пропонують? Бо звонілка сказала що нема у них такого
Мені теж пропонують прощення.Але я не погоджуюся.Бо з прощеної суми налог треба оплатити.Мене такий варіант не влаштовує.
А що за налог вперше таке чую. Розкажіть будь ласка

у неї нема, а в фірми загалом буває.

її бонуси чи з/п залежить від Ваших оплат також, тому у неї нема такого

а на який період почали дзвонити??
У мене телефонують тим кого добавили в договір як контактних осіб, телефонувати почали через декілька днів.
Телефонують кожний день, прострочка близько 10-15 днів, я уже даже дні не рахую. Пролонгацій не було, а з ними не спілкувайся ні разу з початку прострочення.
Спочатку просто смс про необхідність сплатити %, а сьогодні уже написали в вайбер що потрібно негайно сплатити

Я не знаю як у вас,а мені пропонують закрити як прощення боргу.Із суми прощеної треба оплати налог єдиний податок і військовий збір.Я на таке не погоджуюся.Бо вже мала досвід.Тільки по списанню закрию.І через гарантійний.Але в мене вже 3 роки прострочка.Тому що запропоную,хай беруть...

Я не знаю як у вас,а мені пропонують закрити як прощення боргу.Із суми прощеної треба оплати налог єдиний податок і військовий збір.Я на таке не погоджуюся.Бо вже мала досвід.Тільки по списанню закрию.І через гарантійний.Але в мене вже 3 роки прострочка.Тому що запропоную,хай беруть...
Мені сьогодні качай гроші запропонували промокод на списання частини відсотків. Прийшла смс на пошту нічого не прислали. Як радили в кабінет не заходити( бо вони відслідковують кожен захід в особистий кабінет)

Мені сьогодні качай гроші запропонували промокод на списання частини відсотків. Прийшла смс на пошту нічого не прислали. Як радили в кабінет не заходити( бо вони відслідковують кожен захід в особистий кабінет)
а у Вас яке протермінування???

Мені такі смс, що 3-4 дні приходили ,але я не вівся

Мені сьогодні качай гроші запропонували промокод на списання частини відсотків.
Теж саме сьогодні прийшло, але не вказано на які % промокод і скільки % буде списано.
Очікую ще 2 неділі, а там буде видно.

Чи можна домовитися із качай гроші за тіло?
Прострочка 8 день, до цього оплатила їм майже 24 тисячі грн
Тіло 10 тис
Через скільки запропонують закрити за тіло?
Ато їхня помийка каже що в них не можна за тіло закрити??‍♀️
Мені через 5 місяців запропонували десь 85%від тіла закрити

Назад
Угорі