Як дізнатись чи подав виконавець авто у розшук?

• Автор теми Автор теми Вікі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 754

Вікі

Форумчанин
Дописи
192
Реакції
117
Бали
5125
Вікі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня! Дайте пораду, де знайти точну відповідь.... Маю ВП і знаю, що машина в арешті....але дуже цікавить питання, чи просто накладено арешт на відчудження чи щось інше? Бо іжджу ніби спокійно, але збираюся на море і щось переживаю, бо кажуть, що інколи ті виконавці подають авто в розшук? Де б дізнатись точно? Дякую!

Якщо маєте ЕЦП зайдіть в електронний кабінет юстиції, там всі постанови мають бути

Та нема того ЕЦП.... А ще які варіанти? І чи можна з чужого ЕПЦ переглянути?

Доброго всім дня! Дайте пораду, де знайти точну відповідь.... Маю ВП і знаю, що машина в арешті....але дуже цікавить питання, чи просто накладено арешт на відчудження чи щось інше? Бо іжджу ніби спокійно, але збираюся на море і щось переживаю, бо кажуть, що інколи ті виконавці подають авто в розшук? Де б дізнатись точно? Дякую!
идентификатор доступа у вас есть?

Є поняття заборона відчуження
Ну вибачте за помилку...
Отримати документи від виконавця в паперовому вигляді
Воно їх навіть адвокату не вислало, не те, що мені, а потім написало в травні, що той напис воа сама ще у жовті скасувала,но попри все кошти знімались і арешт є...
Отримати документи від виконавця в паперовому вигляді
Воно їх навіть адвокату не вислало, не те, що мені, а потім написало в травні, що той напис воа сама ще у жовті скасувала,но попри все кошти знімались і арешт є...
идентификатор доступа у вас есть?
Де його дивитись?

Ну вибачте за помилку...

Де його дивитись?
в постановлении об открітии исполнительного производства

в постановлении об открітии исполнительного производства
Дякую! Буду дивитись...
Передивилась постанови і там немає постанови, що стосується авто... То чи значить це, що я можу зі спокійною душою їхати на Одесу, що не зупинять і не викинуть з авто ?????

Вкладення

• IMG-ca87bb41808fe82e2369910e37a849cc-V.webp
    IMG-ca87bb41808fe82e2369910e37a849cc-V.webp
    28.9 Кб · Перегляди: 23
  • IMG-1cdc14bfc7f4749bdc2993e7a02f2c29-V.webp
    IMG-1cdc14bfc7f4749bdc2993e7a02f2c29-V.webp
    30.3 Кб · Перегляди: 21
Останнє редагування:
Назад
Угорі