як діє виконавча служба, якщо немає власного майна?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Та й якщо хоч 200грн постійно кидати, навряд вони полізуть)
Я написала виконавцю чому не було в січні відрахувань,то він адекватний і все зрозумів. Пару днів тому ще одне вп відкрив. Вже нема ніякої постанови про реалізацію ,а тількі про відрахування 20 відсотків з плати за оренду.

В мене також на носі вп! Виконавиць одразу блокує рахунки? А потім шукає чи працюю? Тут трохи не зрозуміло мені, порядок його дій

В мене також на носі вп! Виконавиць одразу блокує рахунки? А потім шукає чи працюю? Тут трохи не зрозуміло мені, порядок його дій
Він надсилає запити всюди і відразу має інформацію і про всі рахунки і про доходи офіційні. А як він діятиме, це ніхто точно не може знати. Може на все що знайде, накласти арешти і відправити вимогу на відрахування з зп...а може ніхріна не робити. В мене такий артіст був, відкрив вп і зник на два роки

Він надсилає запити всюди і відразу має інформацію і про всі рахунки і про доходи офіційні. А як він діятиме, це ніхто точно не може знати. Може на все що знайде, накласти арешти і відправити вимогу на відрахування з зп...а може ніхріна не робити. В мене такий артіст був, відкрив вп і зник на два роки
Тобто він може заблокувати рахунки і надіслати на зняття з заробітної плати одразу? А це хіба так можно? Цеж позбавити людину від грошей на життя взагалі! В такому випадку це можна буде десь оскаржити? Чи тільки писати заяву на 2 мінімалки?

Тобто він може заблокувати рахунки і надіслати на зняття з заробітної плати одразу? А це хіба так можно? и?
Не можна.
Але роблять... а ти потім бігай і доказуй що це кактус а не йожик.

В такому випадку це можна буде десь оскаржити? Чи тільки писати заяву на 2 мінімалки?
Звичайно що можна.
Довідку з банку про цільові надходження. Що це зарплатний рахунок. Має зняти арешт.

Доброго дня
Люди,підкажіть будь ласка,як діє виконавча служба?
Майна абсолютно ніякого немає,чи приїжають за місцем прописки якщо там немає власного майна?🏳️
В мене немає майна, і отримати щось в спадок не передбачається, зараз я за кордоном, чи можу я оплатити виконавче провадження не зараз, а через пару років?

В мене немає майна, і отримати щось в спадок не передбачається, зараз я за кордоном, чи можу я оплатити виконавче провадження не зараз, а через пару років?
Планируете возвращаться жить в Украину? Если нет, то можете вообще не платить.

Foreverdrunk, їхати ніхто нікуди не спішить. Їм це не потрібно.
З майном дуже багато мороки. Щось підлягає опису, щось ні.
Буде просто постава про арешт рахунків і арешт майна.
Якщо ж суд на велику суму (не пам'ятаю скільки точно, але здається близько 100к), то може ще щось будуть думати.
Ну 100к+ даже если. Смысл им с унесенного из квартиры лампового телевизора?

Я так поняла даже и 100+ они не ходят, темболее если хоть шото платить, а квартири то и подавно
Ну здесь ни одного человека не имеется, кто может поделиться опытом с исполнительными 100, 200, 300к+. Как оно на самом деле.

Назад
Угорі