як діє виконавча служба, якщо немає власного майна?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Я з повагою до Нікіфоровича ,бо це один із людей який надихав і ставив на шлях ,в перші дні своєї прострочки ,я запоями слухав його йутуб ))))
Файний хлопчина. Питань нема )

Ну то у вас є ще час проконсультуватися з юристом з форуму. Ви реструктуризацію чи добір коштів робили?
Нічого не робив,оплатив перший місячний платіж,10500 грн,далі зрозумів що тягнути не зможу,бо і інші "грішки" маю,одразу після простоочення нарахуваня у 150тисяч гривень,тоді зрозумів що буду чекати тільки суду...і от дочекався,тепер хвилююсь😅

Нічого не робив,оплатив перший місячний платіж,10500 грн,далі зрозумів що тягнути не зможу,бо і інші "грішки" маю,одразу після простоочення нарахуваня у 150тисяч гривень,тоді зрозумів що буду чекати тільки суду...і от дочекався,тепер хвилююсь😅
Я б на вашем месте.. ничего смешного. Юрист не так дорого стоит, бросать на самотек нельзя

Я б на вашем месте.. ничего смешного. Юрист не так дорого стоит, бросать на самотек нельзя
Я розумію,але начитався що в бізнес позики нереально виграти суди,тому і така думка,не насміхайтесь,я просто дійсно необізнаний в цій справі...

Я розумію,але начитався що в бізнес позики нереально виграти суди,тому і така думка,не насміхайтесь,я просто дійсно необізнаний в цій справі...
Консультация юриств бесплатная, если что.

Ви можете надіслати юристам документи, може хто і візьметься. Просто опускати руки не годиться( по сумі, яку вони хочуть, то вам вигідніше працювати з юристом. В мене трошки інша ситуація - я оформила реструктуризацію( а з цим вже трабли( і то не хвилююся. Що вже зробити.

Foreverdrunk, їхати ніхто нікуди не спішить. Їм це не потрібно.
З майном дуже багато мороки. Щось підлягає опису, щось ні.
Буде просто постава про арешт рахунків і арешт майна.
Якщо ж суд на велику суму (не пам'ятаю скільки точно, але здається близько 100к), то може ще щось будуть думати.
Мені здається і з 100к вони не їздять...

Тобто якщо борг й більше 100к, то розраховувати лише на арешт карток й т.д.? Без приїздів?
У мене виконавець при боргу 30 тисяч просив стягувача авансувати 10 тисяч для виїзду . Оцінити пай і земельну ділянку. Заробітну плату за грудень дали в кінці грудня ,тобто в січні не було відрахувань. От він і зашевелився.Думаю,що ніхто не авансував і він не виїзжав. І виніс постанову про надання документів для реалізації.

Останнє редагування:
У мене виконавець при боргу 30 тисяч просив стягувача авансувати 10 тисяч для виїзду . Оцінити пай і земельну ділянку. Заробітну плату за грудень дали в кінці грудня ,тобто в січні не було відрахувань. От він і зашевелився.Думаю,що ніхто не авансував і він не виїзжав. І виніс постанову про надання документів для реалізації.
Ого, і чим закінчилась історія з паєм?

Винесена постанова про відрахування 20 відсотків з грошей за оренду. В цьому році нічого не отримають,тому що забирала гроші за два роки наперед на лікування.
А, бо я думала якщо постанова про реалізацію, то забрали🤣

Назад
Угорі