як діє виконавча служба, якщо немає власного майна?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K

Foreverdrunk

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
13
Бали
283
Foreverdrunk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Люди,підкажіть будь ласка,як діє виконавча служба?
Майна абсолютно ніякого немає,чи приїжають за місцем прописки якщо там немає власного майна?🏳️

Foreverdrunk, для начала - Правила Форуму не помешало бы изучить.

Смотря по какой теме исполнители работают. После суда по кредитам?

Доброго дня
Люди,підкажіть будь ласка,як діє виконавча служба?
Майна абсолютно ніякого немає,чи приїжають за місцем прописки якщо там немає власного майна?🏳️
За мої 7 виконавчих не приїздили жодного разу. Максимальна моя сума, яку вони нарахували, була 70+ тисяч.

У виконавчій теж працюють люди. Якщо брати ДВС, то люди мають дещо обмежені розумові здібності і потребують інструкцій до їх дій... Вони ліниві. Аж занадто.
Їхати кудись і проводити опис майна вони не будуть. Це довго, муторно, дорого. Це треба вийти з кабінету.

Foreverdrunk, для начала - Правила Форуму не помешало бы изучить.

Смотря по какой теме исполнители работают. После суда по кредитам?
Перепрошую,що порушив правила,не спеціально..
За мої 7 виконавчих не приїздили жодного разу. Максимальна моя сума, яку вони нарахували, була 70+ тисяч.

У виконавчій теж працюють люди. Якщо брати ДВС, то люди мають дещо обмежені розумові здібності і потребують інструкцій до їх дій... Вони ліниві. Аж занадто.
Їхати кудись і проводити опис майна вони не будуть. Це довго, муторно, дорого. Це треба вийти з кабінету.
А якщо майна немає,то відповідно і їхати немає куди,вірно я розумію ж?😅

Foreverdrunk, їхати ніхто нікуди не спішить. Їм це не потрібно.
З майном дуже багато мороки. Щось підлягає опису, щось ні.
Буде просто постава про арешт рахунків і арешт майна.
Якщо ж суд на велику суму (не пам'ятаю скільки точно, але здається близько 100к), то може ще щось будуть думати.

Foreverdrunk, їхати ніхто нікуди не спішить. Їм це не потрібно.
З майном дуже багато мороки. Щось підлягає опису, щось ні.
Буде просто постава про арешт рахунків і арешт майна.
Якщо ж суд на велику суму (не пам'ятаю скільки точно, але здається близько 100к), то може ще щось будуть думати.
Ну напевно ще більше буде ніж на 100к,тому що подала Бізнес Позика,з тіла кредиту в 50 тисяч вимагають 200+,тому і трохи хвилююсь,зоб виконавча не іхала за місцем прописки...

Ну напевно ще більше буде ніж на 100к,тому що подала Бізнес Позика,з тіла кредиту в 50 тисяч вимагають 200+,тому і трохи хвилююсь,зоб виконавча не іхала за місцем прописки...
Не бачив на форумі щоб до когось приїхав виконавець.

Никто ни куда не приедет из исполнительной службы, не о том вы переживаете. Сейчас другая служба может приехать.

Никто ни куда не приедет из исполнительной службы, не о том вы переживаете. Сейчас другая служба может приехать.
Стесняюсь, спросить какая))) та что на букву "Т" начинается в названии?))))
Ви не захищаєтеся з юристом? Бо приблизно така ж ситуація(

Стесняюсь, спросить какая))) та что на букву "Т" начинается в названии?))))

Ви не захищаєтеся з юристом? Бо приблизно така ж ситуація(
Чесно вам сказати,я навіть не знаю як діяти в данній ситуації.
Ситуація критична в плані фінансів,тому навіть не знаю як зробити правильно...

Чесно вам сказати,я навіть не знаю як діяти в данній ситуації.
Ситуація критична в плані фінансів,тому навіть не знаю як зробити правильно...
Так подали до суду вже? Рішення ще немає?

Та тебе не тільки МФО боялись а і виконавці ,Ти їм як кістка в горлі :mosking:

"Звісно файний хлопчина, але більше не приходь)))"
Я з повагою до Нікіфоровича ,бо це один із людей який надихав і ставив на шлях ,в перші дні своєї прострочки ,я запоями слухав його йутуб ))))

Назад
Угорі