CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
ну я не бачив щоб подавали по договорам 2023 року .
Кінець 2022 в мене. Пишуть що подають масово. На судовій владі казали бачили 60 з чимось виграних справ. Але думаю людей з просрочками у кредит касі за 2022 рік більше ніж 60...

Кінець 2022 в мене. Пишуть що подають масово. На судовій владі казали бачили 60 з чимось виграних справ. Але думаю людей з просрочками у кредит касі за 2022 рік більше ніж 60...
Набаааагато більше

Аферисти дров підкидають?
Підкидиші) були тут розповіді і про відібрані хати, про сірі ланоси і тд) старічкі зрозумють)
Підкидиші) були тут розповіді і про відібрані хати, про сірі ланоси і тд) старічкі зрозумють)
П.С. ніхочу ні на кого гнати, можливо на людину реально подали в суд, просто кажу, що іноді бувають подібні ситуації

Як ви бачите я півроку на форумі , і це правда, дивіться інші теми про касу, мені юрист відповідав , він теж аферист по вашому?!. Взагалі аферисти пару днів як на форумі. Краще договори свої почитайте по касі. Мені не до смішок і спорів зараз. А ще зайдіть в реєстри судові ,каса строчить кожен день нові позови ,щоб вони горіли.

Як ви бачите я півроку на форумі , і це правда, дивіться інші теми про касу, мені юрист відповідав , він теж аферист по вашому?!. Взагалі аферисти пару днів як на форумі. Краще договори свої почитайте по касі. Мені не до смішок і спорів зараз. А ще зайдіть в реєстри судові ,каса строчить кожен день нові позови ,щоб вони горіли.
Не сприймайте все предметно і на особисте.
Всі вже знають на рахунок каси. Є над чим думати.
Тож не ображайтесь.

Це не було в сторону каси, це було просто більше про посміятися, не ображайтесь будь - ласка) плюс, по любому знайдеться на них управа) як я зрозуміло, що є маленький процент справ, де вдалось трошки хочаб збити процент) а це вже хоть маленький, но світ в тунелі)

От спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по ним.
Далі - орієнтовно: всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.

От спеціально заліз в реєстр судових рішень передивитись практику по ним.
Далі - орієнтовно: всього близько 350-400 рішень 2022-2023 років, де фігурує юридична особа ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" (кредит каса), з них близько 70% рішень - це знесення ВНН (до речі з них 100% зносили), з інших 30% рішень - 25% це заочні рішення суду про стягнення заборгованості, інші 5% - це звичайні рішення суду про стягнення. Із 30% судових рішень я не знайшов посилання на кредитні договори, свіжіші за січень 2022 року!!
Висновки робіть самі, і перед тим, як сіяти тут паніку, вивчайте судову практику.
Я не маю паніку. Я ж написала що хочу просто для себе зрозуміти. Дякую за вашу відповідь. Ви мене заспокоїли

Это как, юристы не видят шансов никаких?
Вважаю що треба подавати зустрічний позов в якому визнавати недійсними окремі умови договору, що обмежують права споживача, а саме пункти 4.9, 4.10 Договору та Графік платежів, але це стосуються договорів починаючи з 2022 року, де визначено строк кредитування 300 днів.

Чекати суду?

Вкладення

• Screenshot_20230706_115116_Viber.webp
    Screenshot_20230706_115116_Viber.webp
    67.1 Кб · Перегляди: 281
Назад
Угорі