Як боротися зі страхом боргів??

• Автор теми Автор теми Gamblingstop
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gamblingstop

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
12
Бали
133
Gamblingstop не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо припинив грати, але наявність великих боргів арацює як тригер. Все заблоковано. В ліцензійних база КРАІЛ на самообмеження, в неліцензійних купа кабінетів, змінені паролі. Розуміння того що зайдеш, зробиш депозит, але кошти не забереш бо багато дубльованих кабінетів і просто заблокують -це працює.
Як жити з боргами? Чому їх так страшно і боляче віддавати і час просто тягнеться..((

Мені 28го лютого виповнилося 27. Грав біля 2х років, з перервами. 26го лютого зрозумів, що не хочу більше так жити. Подзвонив батькам все розповів, колишній.
Останні пару днів крутив туди сюди, щоб сплатити борг Бітам. (Віддав(дякуючи брату) 1300$ з 650$ пізніше).
Просто взяв та перестав. Ні, честно, 1 березня зайшов забрав кешбек та покрутив, вивів біля 30к, віддав до копійки людям.

На сьогодні, віддав всі борги (братові тільки залишилось), не граю з 1го березня, навіть демо не захожу. Максимум, десь в інстаграмі рілс чи відео побачу, тай те випадково. Маю нові відносини з гарною людиною, налагодив спілкування з рідними. В той бік навіть і не тягне. Не хочу більше в те болото(

Розумію Вас(більш ніж інші), що наявність боргів працює як тригер, але просто працюйте. І над собою в тому числі.
Наснаги Вам.
Дякую!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі