Як боротися зі страхом боргів??

• Автор теми Автор теми Gamblingstop
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gamblingstop

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
12
Бали
133
Gamblingstop не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо припинив грати, але наявність великих боргів арацює як тригер. Все заблоковано. В ліцензійних база КРАІЛ на самообмеження, в неліцензійних купа кабінетів, змінені паролі. Розуміння того що зайдеш, зробиш депозит, але кошти не забереш бо багато дубльованих кабінетів і просто заблокують -це працює.
Як жити з боргами? Чому їх так страшно і боляче віддавати і час просто тягнеться..((

Якщо припинив грати, але наявність великих боргів арацює як тригер. Все заблоковано. В ліцензійних база КРАІЛ на самообмеження, в неліцензійних купа кабінетів, змінені паролі. Розуміння того що зайдеш, зробиш депозит, але кошти не забереш бо багато дубльованих кабінетів і просто заблокують -це працює.
Як жити з боргами? Чому їх так страшно і боляче віддавати і час просто тягнеться..((
Яка у Вас загальна сума боргу?

Загальна сума майже 300 000 тис (без 2х мфо, решта це все людям). Але, щодо МФО залишилось 12 і планую в кінці місяця закрити. Маю доход на даний момент 25 тис та віддалену роботу яка ще +- 7 тис в місць приносить.

Якщо ви запитаєте скільки в мене стажу у грі то відповім, що це майже 7 років. На даний час мені 33..

Загальна сума майже 300 000 тис (без 2х мфо, решта це все людям). Але, щодо МФО залишилось 12 і планую в кінці місяця закрити. Маю доход на даний момент 25 тис та віддалену роботу яка ще +- 7 тис в місць приносить.

Якщо ви запитаєте скільки в мене стажу у грі то відповім, що це майже 7 років. На даний час мені 33..
І Ви з таким "стажем" питаєте, як жити з боргами? Раніше у Вас їх не було?)

Я не хочу жити з ними. Я хочу жити нормально. Коли живеш від боргів до боргів це не так ніж коли приймаєш рішення повернутись до нормального життя, а є такі борги. І думки про те, що їх могло б і не бути.. Час ніби тягнеться. Це все з'їдає з середини.. здається нереальною задачею. Я не знаю чи Ви розумієте, що я хочу сказати..)

Я не хочу жити з ними. Я хочу жити нормально. Коли живеш від боргів до боргів це не так ніж коли приймаєш рішення повернутись до нормального життя, а є такі борги. І думки про те, що їх могло б і не бути.. Час ніби тягнеться. Це все з'їдає з середини.. здається нереальною задачею. Я не знаю чи Ви розумієте, що я хочу сказати..)
Хочете жити нормально - живіть) Борги поступово віддадуться. А в минулому порпатись не треба лишній раз... Зробили для себе висновки - живіть далі))) Головне - не повернутись до того, з чого все почалось...)

Страх долгов... Ну, такое. Хотяяяя...
Спустя более пять лет я боюсь долгов панически. Причем, без шуток. Вспоминая то время, что я был в долгах, у меня испарина на лбу выступает и глаз дёргается.

Отдавать сложно. Но для себя я сделал вывод, что отдавать надо в первую очередь долги друзьям, родственникам. А МФО и банки - только через суд.

Если сможете бросить играть то долги со временем отдадите и все постепенно закрываете самые нужные долги на ваш взгляд отдайте людям и так все постепенно наладится нужно просто принять ситуацию и не накручивать себя

Постійний страх, що не вистачить тих грошей що залишаються на життя? Грошей замало, щоб віддати всім одразу борги.. і т.д.. це що?? Наслідки моєї деформованої психіки?

Страх долгов... Ну, такое. Хотяяяя...
Спустя более пять лет я боюсь долгов панически. Причем, без шуток. Вспоминая то время, что я был в долгах, у меня испарина на лбу выступает и глаз дёргается.

Отдавать сложно. Но для себя я сделал вывод, что отдавать надо в первую очередь долги друзьям, родственникам. А МФО и банки - только через суд.
Згодна з вами. Я так і віддаю лише людям в першу чергу. Як все закінчиться , мабуть теж буде око тремтіти від слова борг

С большой долей вероятности...
І коли це пройде? Це не постійних страх.. але він є..
Згодна з вами. Я так і віддаю лише людям в першу чергу. Як все закінчиться , мабуть теж буде око тремтіти від слова борг
Скільки часу Ви вже віддаєте борги?? Яка загальна сума боргу?

Постійний страх, що не вистачить тих грошей що залишаються на життя? Грошей замало, щоб віддати всім одразу борги.. і т.д.. це що?? Наслідки моєї деформованої психіки?
Тут психолог або психотерапевт ще потрібен. Треба заспокоїтись і з холодним розумом все вирішувати потрохи. Розставити пріоритети для себе. Що і коли ви зможете повертати в першу чергу. Все поступово.
І коли це пройде? Це не постійних страх.. але він є..

Скільки часу Ви вже віддаєте борги?? Яка загальна сума боргу?
В мене з щоденник, почитайте

Нет такого понятия как деформированная психика))

Блін крутий форум. Тут всі такі активні. Велика дяка засновникам!! Але хто ви всі?? Чи є в когось реальна історія, хто перестав грати і віддав борги. І підняв свою самооцінку, повернувся до нормального життя??
Нет такого понятия как деформированная психика))
Тоді що це.. в минулому житті, до ігор я борги сприймала інакше.. не було сорому і панічного страху. Хоча оці відчуття довгі роки штовхали мене у гру

• Аха-ха-ха
Реакції: Jusy
Блін крутий форум. Тут всі такі активні. Велика дяка засновникам!! Але хто ви всі?? Чи є в когось реальна історія, хто перестав грати і віддав борги. І підняв свою самооцінку, повернувся до нормального життя??

Тоді що це.. в минулому житті, до ігор я борги сприймала інакше.. не було сорому і панічного страху. Хоча оці відчуття довгі роки штовхали мене у гру
Нет такого понятия как деформация психики. Страх и стыд это наши эмоции и чувства.
Если у вас присутствуют панические атаки, то вам к психиатру и к психотерапевту. Первый назначит лекарства, второй поможет найти причину и избавится от нее.
Не вникала в вашу историю.

Нет такого понятия как деформация психики. Страх и стыд это наши эмоции и чувства.
Если у вас присутствуют панические атаки, то вам к психиатру и к психотерапевту. Первый назначит лекарства, второй поможет найти причину и избавится от нее.
Не вникала в вашу историю.
Та єдина проблема і причина всіх бід це довгий час в ігрі.. дуже багато років. А в моєму життя могло б бути все інакше. Але, я впринцепі не жаліюсь, але.. розумію, що зупитинитись потрібно було б після першого пробитого дна..

Та єдина проблема і причина всіх бід це довгий час в ігрі.. дуже багато років. А в моєму життя могло б бути все інакше. Але, я впринцепі не жаліюсь, але.. розумію, що зупитинитись потрібно було б після першого пробитого дна..
Если вы осознаёте, что причина в игре, то значит надо завязывать с игрой. Прошлое вы не измените, но можете изменить своё будущее, так что всё в ваших руках. Хотите жить нормально, завязывайте с игрой, хотите и дальше пробивать дно, продолжайте играть.

Мені 28го лютого виповнилося 27. Грав біля 2х років, з перервами. 26го лютого зрозумів, що не хочу більше так жити. Подзвонив батькам все розповів, колишній.
Останні пару днів крутив туди сюди, щоб сплатити борг Бітам. (Віддав(дякуючи брату) 1300$ з 650$ пізніше).
Просто взяв та перестав. Ні, честно, 1 березня зайшов забрав кешбек та покрутив, вивів біля 30к, віддав до копійки людям.

На сьогодні, віддав всі борги (братові тільки залишилось), не граю з 1го березня, навіть демо не захожу. Максимум, десь в інстаграмі рілс чи відео побачу, тай те випадково. Маю нові відносини з гарною людиною, налагодив спілкування з рідними. В той бік навіть і не тягне. Не хочу більше в те болото(

Розумію Вас(більш ніж інші), що наявність боргів працює як тригер, але просто працюйте. І над собою в тому числі.
Наснаги Вам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі