Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене тежВ мене все чудово...А у вас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене тежВ мене все чудово...А у вас?
А ви когось скривдити?Не треба так робить,Шараги говно .. надоест им когда нибудь, а на счёт форумчан- чего стесняться то. Создайте тему по принципу доски позора. И в столбик ники Вас обидевших.... Дабы неповадно было....
,,Відмін,,,це хто???Хотів би відмітити ,що на форумі присутній і зворотний ефект у стані деяких дописувачів.. Справившись з певним періодом емоційної непевності дехто кидається в іншу крайність...Вважає,що мало не диво створив. Переконливо доводять іншим,як потрібно робити,і що саме так...А дехто взагалі слів не вибирає,нахамить іншому-а потім ще й відміну поскаржиться,що його ніби то образили,якось так .
А що чіпляє?То ви про себе?
Олександр,Ви красунчик!!!А що чіпляє?
Та ніхєраА що чіпляє?
Бог розсудить, а ми всього лиш люди. Нам притаманно помилятисяА ви когось скривдити?Не треба так робить,
А що ви тоді тут шукаєте?Та ніхєра
А ви змінили?Саме легше поміняти сімку та банківську карту. Нова сімка і тишина....) шараги дзвонитимуть в нікудаа)
и это много чести, делать в телефону блокировку на все номера кроме тех что в телефонной книге и вообще забываешь обо всём)А карты и тел. номера поменять никак? Тогда терпилируйте и слушайте.
Золоті слова.. Бажаю більше не помилятисьБог розсудить, а ми всього лиш люди. Нам притаманно помилятися
Та, купила нову сімку і перевела туди всі особисті та робочі контакти...бо на старій навіть не могла телефона взяти, а були крім того ще важливі дзвінки. Карту я нафік закрила, то дебетна була в приватіА ви змінили?
Абсолютно вірнои это много чести, делать в телефону блокировку на все номера кроме тех что в телефонной книге и вообще забываешь обо всём)
Доброго вечора...Спокійна й мирна бесіда,що не так?Прекратите срач в этой теме, пожалуйста!
Поболтать - в беседке!
Де в темі? Мабуть вчорашній день, а що шукала на форумі вже знайшла, і щаслива від тогоА що ви тоді тут шукаєте?
Хочу звернутись до Адміна...Якщо людина провокує когось постійно на форумі ,а потім пише скаргу на цю ж людину,якій хамить,обзиває,...І неправим тоді вийде яка з цих двох людей?Це не питання країни. Це рівень свідомості людей.
Я також...Де в темі? Мабуть вчорашній день, а що шукала на форумі вже знайшла, і щаслива від того
Слушаюсь, начальник. Тихонько сваливаю в ночь. Споки нокиПрекратите срач в этой теме, пожалуйста!
Поболтать - в беседке!

Та вас ніхто не жене...Я не вмію й лаятись,Слушаюсь, начальник. Тихонько сваливаю в ночь. Споки ноки![]()