Як боротися з психологічним тиском шараг

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хочу звернутись до Адміна...Якщо людина провокує когось постійно на форумі ,а потім пише скаргу на цю ж людину,якій хамить,обзиває,...І неправим тоді вийде яка з цих двох людей?
В разделе Администрации создайте тему с этим вопросом, мы всей командой форума попробуем решить данный вопрос. И оповестим Вас в той же теме по результатам

Та вас ніхто не жене...Я не вмію й лаятись,
Ну то й добре. Все буде гуд. Правда. Просто треба себе перебороть.... Наш найбільший ворог це ми самі. Найстрашніші чудовиська сидять всередині нас. Легше стане лиш тоді, як ми зрозуміємо як з цим бороттся

А от людина зайшла на форум, і читає чиїсь матюки,бурні фантазії...Яка буде реакція у новенького?
За все життя матюкався ,мабуть в мережі тільки багато років тому в розмові з росіянином в ОК...Ніколи не дозволяв і не дозволяю собі хамства...І не терплю...
Ну то й добре. Все буде гуд. Правда. Просто треба себе перебороть.... Наш найбільший ворог це ми самі. Найстрашніші чудовиська сидять всередині нас. Легше стане лиш тоді, як ми зрозуміємо як з цим бороттся
Чудово сказано

Хочу звернутись до Адміна...Якщо людина провокує когось постійно на форумі ,а потім пише скаргу на цю ж людину,якій хамить,обзиває,...І неправим тоді вийде яка з цих двох людей?
Вас можуть науй послати. І ви з цим нічого не можете зробити. Але вирішити чи йти туди, чи ні це ваше право.
Не потрібно міняти людей і світ, себе потрібно змінити.

Ідеальних людей не існує-на є ж елементарні правила етикету...В одній з країн Європи в 1 класі дітей навчають поважати близьких,знайомих...досліджують генеологічне дерево кожного...Елементарне спілкування-
Вас можуть науй послати. І ви з цим нічого не можете зробити. Але вирішити чи йти туди, чи ні це ваше право.
В житті б хто спробував...
Хочу запевнити вас,що люди не змінюються кардинально...Хіба,що на час можуть замаскуватися

Мені взагалі дивно, що чоловік такі теми створює. .
Вимагати, щоб до нього гарно ставилися.
Да Ніуя до мужика, не можна постійно гарно ставитися.
Це жіночий тип поведінки - переживати, хто, що і як сказав
Мужик повинен тримати удар. Психічний перш за все. Мати, дойобки, жіночі істерики - не чіпають його. Він фільтрує це сміття, і реагує на сенс посилу.

П. С. Мене шараги не хвилюють взагалі.
Я з ними спілкуюся для тренування : щоб вміти спілкуватися при сильному негативному тиску. Якщо мене обклали матами, погрожують - а потім кидають трубку. А в мене жодного негативу всередині - практика пройшла успішно.

Олександр,якщо,Вас хтось ображає,у Вас є право поскаржитися.Матюків і лайки,я не зустрічала тут.Не накаляйте новачків,будь ласка

Мені взагалі дивно, що чоловік такі теми створює. .
Вимагати, щоб до нього гарно ставилися.
Да Ніуя до мужика, не можна постійно гарно ставитися.
Це жіночий тип поведінки - переживати, хто, що і як сказав
Мужик повинен тримати удар. Психічний перш за все. Мати, дойобки, жіночі істерики - не чіпають його. Він фільтрує це сміття, і реагує на сенс посилу.
Цікавлюсь психологією і намагаюсь допомагати тим,хто в моральній скруті...
Олександр,якщо,Вас хтось ображає,у Вас є право поскаржитися.Матюків і лайки,я не зустрічала тут.Не накаляйте новачків,будь ласка
Хочешь мира-готовся к войне...

Ще не вдавалося мене образити...
Собі допоможіть спочатку
В чому?Дуже цікаво...

Ви не зустрічали на форумі матюків і лайки?

Чоловік свої проблеми вирішує сам - а не біжить скаржитися : мамі чи адміну .
Ви барышня, що від кривого слова вас коробить?
Шановна,скаржаться поки тільки на мене...Я запитав у Адміна те,що мене цікавило ...А от хамів не терплю і в житті собі того,що дозволяють в сусідній темі- не сказали б ніколи...Дуже зручно декому кривляться ,ховаючись за монітором...Тому й реальне життя більш цікаве..

Автор темы скорей всего принял на душу сегодня зеленого змея ...
Вроде вы до этого во многих темах общались, и все норм , а тут на тебе, обидели, оскорбления....????

Ніколи не скаржився ні на одному сайті і не збираюсь...Донощиків не терплю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі