Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Да, да! Просто у них реально крыша норм, раз наглеют, а говорят не коррупция, эх( вот мне в полиции и сказали Юлия Владимировна идите гулять))))
Це схоже на якусь п піраміду, їхня діяльність дивна
Да, да! Просто у них реально крыша норм, раз наглеют, а говорят не коррупция, эх( вот мне в полиции и сказали Юлия Владимировна идите гулять))))
Они не людей защищают а крышу,никто свои обязанности не выполняет((Людей простых считают за биомасу к сожалению никогда не будет порядка

Це схоже на якусь п піраміду, їхня діяльність дивна

Они не людей защищают а крышу,никто свои обязанности не выполняет((Людей простых считают за биомасу к сожалению никогда не будет порядка
Мы никому не нужны....к сожалению не по теме, ссори, война, ракеты гасят, по фиг, гасят хорошо Киев, Днепр, Кривой рог, я сама живу в Днепре и это страшно и нельзя такое писать было не плохо разхерачить их, прошу прощения...я живу тут, не родилась, но это уже просто треш!

Допоможіть будь ласка , може в когось була подібна ситуація !!!
Взяла позику , вони надіслали, але на гаманець кошти не прийшли , висить " в обробці" і мені заблокували гаманець . Пройшло більше місяця ,гроші все ще " в обробці" писала в підтримку гаманця - вони мовчать . Підтримка біткєпітал каже звертайтесь до підтримки гаманця. Що робити ? Чи маю я сплачувати позику яку не отримала ?

Взяла позику , вони надіслали, але на гаманець кошти не прийшли , висить " в обробці" і мені заблокували гаманець . Пройшло більше місяця ,гроші все ще " в обробці" писала в підтримку гаманця - вони мовчать . Підтримка біткєпітал каже звертайтесь до підтримки гаманця. Що робити ? Чи маю я сплачувати позику яку не отримала ?
Что за гаманець?

Майже 6 років 🙄🙄 по другому колу?

Что за гаманець?
Телеграм . До цього вони на нього ж відправляли і все було норм
Потім в гаманці якісь прав да змінились в як результат я не отримала кошти
Майже 6 років 🙄🙄 по другому колу?
З першого разу життя не навчило мабуть 🤣

Буває....🤣

Але я не знаю ,що з ними робити. Гроші я так і не отримала ,за що я маю платити та чт взагалі маю сплачувати. Ось вирішила на форумі запитати ,можливо у когось була така проблем

Але я не знаю ,що з ними робити. Гроші я так і не отримала ,за що я маю платити та чт взагалі маю сплачувати. Ось вирішила на форумі запитати ,можливо у когось була така проблем
То на краще,що не отримали. Хай собі висять,а якщо прийдуть ,то поверніть одразу ж . Чи може там яке підтвердження потрібно,то не погоджуйтесь.

Для них вы деньги получили, а платить или нет, решайте сами, они не работают в Украине легально.

То на краще,що не отримали. Хай собі висять,а якщо прийдуть ,то поверніть одразу ж . Чи може там яке підтвердження потрібно,то не погоджуйтесь.
Так в тому і справа , срок позики вийшов і вони проценти рахують . Кажуть повертайте. Якийсь .... написав мені на вайбер про оплату , я йому скрін скинула що гроші не прийшли , питаю, що робити у цій ситуації , він прочитав і далі мовчить

Так в тому і справа , срок позики вийшов і вони проценти рахують . Кажуть повертайте. Якийсь .... написав мені на вайбер про оплату , я йому скрін скинула що гроші не прийшли , питаю, що робити у цій ситуації , він прочитав і далі мовчить
Платить відсотки бітам ,думаю,не варто. Заплатите,теж зависнуть гроші. Операція ж не закінчена. Може хто з бітів відповість ,тут їх валом.

Вам надо написать жалобу в НБУ.
Они быстро вправят роги биткепиталу. И потом подобных ситуаций не будет
Ну, как почему? Вы оформили кредит. Вам перевели кредитные средства.
А получили Вы их или нет - это уже не их проблемы.

Обращаетесь в поддержку кошелька в телеграмме и со временем вам вернут деньги
А на битов забейте пусть пишут но техподержку кошелька кошмарте пусть переведут вам деньги

Доброго дня. Попав і я в їхню западню . Друзі надумали з мене пожартувати . Я не знаю єк так траплялося що на мене оформили 100$ ,але мені на карту нічого не приходило. Зараз сук.. по імені Валерій натякає мені шо кошти пішли на мій рахунок. Говорить мені перші і дві крайні номера картки які до мене ніякого відношення не має. Говорю дятлу як вони могли зробити перевод якщо там не моя навіть фамілія .. що з ними робити підкажете?

Доброго дня. Попав і я в їхню западню . Друзі надумали з мене пожартувати . Я не знаю єк так траплялося що на мене оформили 100$ ,але мені на карту нічого не приходило. Зараз сук.. по імені Валерій натякає мені шо кошти пішли на мій рахунок. Говорить мені перші і дві крайні номера картки які до мене ніякого відношення не має. Говорю дятлу як вони могли зробити перевод якщо там не моя навіть фамілія .. що з ними робити підкажете?
Які друзі?

А причому тут картка, якщо переказ на криптогаманець відбувається?
Хороші

Вітаю.
Є позика в BitCapital, з вівторка почнеться прострочки, бо не маю можливості закрити. Пролонгування робити не буду. Хочу спитати, як вони себе поводять, коли наступає протермінування? Будуть телефонувати мені, чи всім підряд?
Які перспективи викрутитися з цією справи?
в перший день протермінування вже поводяться не ОК. Якщо сталеві нерви - витримаєте.

в перший день протермінування вже поводяться не ОК. Якщо сталеві нерви - витримаєте.
Доречі, це індивідуально.
У мене дзвінки рідним почались на 15 день протермінування, до цього адекватно спілкувались.

Доречі, це індивідуально.
У мене дзвінки рідним почались на 15 день протермінування, до цього адекватно спілкувались.
напевно який менеджер попадеться. Бо сьогодні з 8 ранку почалося в мене, як Ви вже знаєте😁

Назад
Угорі