Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Я заплатил практически сразу, как взял, просрочки и близко не было, процент за пару дней относительно небольшой, без задних мыслей заплатил, и забыл за них, все финансовые проблемы были решены, так что никаких звонков, угроз, смс не было, с мфошками было покончено, жизнь начала налаживаться)) тогда я ещё не мог знать, что это за контора, думал что они настоящие, вот и заплатил им, как и другим) но спустя время они про себя напомнили, и сразу же полетели сообщения, обзвоны, угрозы, но то уже другая история) вот тогда уже пришлось изучить их, и теперь я понимаю, что когда я у них брал $, то как оказалось нужно было не отдавать, они этого заслужили и ни на что не способны) то у них действительно берут не займы, а бесплатные подарки и потом передаривают их им обратно, только в 10-кратном размере, чисто по "хотелке") с ними что отдашь $, что не отдашь - итог абсолютно одинаковый))
А в чем проблема еще раз у них взять и получить удовольствие от прострочки?)

А в чем проблема еще раз у них взять и получить удовольствие от прострочки?)
Нету личного кабинета, они подарили его какому-то другому пацанчику, с чужим номером телефона, другим кошельком, но зато походу осталось моё ФИО))
История об этом)

в мене з тіла 525 вже на капало більше 3000 , я їм прямо сказала що це платити не буду , максимум 2 тіла, знижки різні 800 баксів або 850 або ще до 40 або 70% знижки на закриття , обздвонили вже всіх
Краще не казати скільки ви заплатите, поки вони самі не назвуть суму. Більш-менш прийнятну.
Як ви самі торгуєтеся, значить у вас є гроші. Тому космічні відсотки будуть видоювати з вас до останнього

Останнє редагування:
Краще не казати скільки ви заплатите, поки вони самі не назвуть суму. Більш-менш прийнятну.
Як ви самі торгуєтеся, значить у вас є гроші. Тому космічні відсотки будуть видоювати з вас до останнього
Я їм нічого і не називала

Кстати думал озвучить сумму им но решил что раз денег нет то пока не стоит, но наверное все же рискну озвучить месяца через 3-4 сумму если соберу конечно так как ещё 4 МФО никто не отменял

Вітаю.
Є позика в BitCapital, з вівторка почнеться прострочки, бо не маю можливості закрити. Пролонгування робити не буду. Хочу спитати, як вони себе поводять, коли наступає протермінування? Будуть телефонувати мені, чи всім підряд?
Які перспективи викрутитися з цією справи?
Вітаю.
Є позика в BitCapital, з вівторка почнеться прострочки, бо не маю можливості закрити. Пролонгування робити не буду. Хочу спитати, як вони себе поводять, коли наступає протермінування? Будуть телефонувати мені, чи всім підряд?
Які перспективи викрутитися з цією справи?
Зробила пролонгацію в Біт кепітал. Був якийсь технічний збій в них. Вже на другий день подзвонили батькам. Телефони ніде не зазначала. Потім пролонгацію зафіксували, але ж осадочок як кажуть залишився🤬

Зробила пролонгацію в Біт кепітал. Був якийсь технічний збій в них. Вже на другий день подзвонили батькам. Телефони ніде не зазначала. Потім пролонгацію зафіксували, але ж осадочок як кажуть залишився🤬
Зря. Пролонгация - это деньги на ветер

Навіщо ви зробили пролонгацію? Невже умови вам запропонували настільки гарні?

Навіщо ви зробили пролонгацію? Невже умови вам запропонували настільки гарні?
Там пролонгация бешенная зачем вы это сделали? Но, то ваше право конечно, там прлонгация как тело кредита половину)

Доброї ночі
Скільки Ви заплатили за пролонгацію?

Не вздумайте ,в жодному разі ,то гроші на вітер
Мені просто взагалі цікаво які в них умови пролонгації , і терміни!?
І якщо зробити пролонгацію то так само дзвонять до всіх?

Мені просто взагалі цікаво які в них умови пролонгації , і терміни!?
І якщо зробити пролонгацію то так само дзвонять до всіх?
По перше ,якщо пропустите один платіж то буде ще гірше ,і гроші підуть в нікуди ,якщо надумали то ідіть сміливо в протермінування ,і режим сніжинки всих в блок ,витримки ,хай телефонують - то ахфіристи

По перше ,якщо пропустите один платіж то буде ще гірше ,і гроші підуть в нікуди ,якщо надумали то ідіть сміливо в протермінування ,і режим сніжинки всих в блок ,витримки ,хай телефонують - то ахфіристи
Тобто якщо зробити пролонгацію то вони все одно будуть дзвонити і погрожувати?

Тобто якщо зробити пролонгацію то вони все одно будуть дзвонити і погрожувати?
За бітів не знаю ,бо не довелось влізти ,а пролонгація це пенацея ,вирішення проблеми

За бітів не знаю ,бо не довелось влізти ,а пролонгація це пенацея ,вирішення проблеми
Хотів зробити пролонгацію щоб трохи відтягнути час і потім закрити питання
Того що читаю людей то просто капець що виробляють ті біти

Хотів зробити пролонгацію щоб трохи відтягнути час і потім закрити питання
Того що читаю людей то просто капець що виробляють ті біти
Не знаю що порадити
Не спіши ,прийдуть люди і дадуть пораду

Если пролонгировать займ то не звонят никому, но фишка в том что к примеру вы должны были 200 баксов при теле 150 и заплатили за пролонгацию 50 баксов через 15 дней вы снова будете должны эти же 200 баксов так что думайте выгодно ли это лично вам так как пролонгация даёт лишь небольшую отсрочку до полной оплаты.

Назад
Угорі