amka
Форумчанин
- Дописи
- 146
- Реакції
- 86
- Бали
- 343
amka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Будь ласка )Спасибочки,сохранила!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Будь ласка )Спасибочки,сохранила!
Я вчора написал в кіберполіцію , НБУ і СБУ , всі кажуть що немає сенсу , та і я дуже на це не розраховую але я вирішила написати в любому випадку ми нічого не втрачаємо , лишнім не буде . Можливо чим більше буде скарг ти бистріше за них візьмуться.А вообще стоит писать заявление в киберполицию если будут задалбывать как думаете?
Вірно писати треба і в НУБ і кібергполіцію , воно може й не дуже допоможе , але якщо кожен буде звертатися то можуть зацікавитись нелегальною компанією. Треба більше шуму , треба розголосЯ вчора написал в кіберполіцію , НБУ і СБУ , всі кажуть що немає сенсу , та і я дуже на це не розраховую але я вирішила написати в любому випадку ми нічого не втрачаємо , лишнім не буде . Можливо чим більше буде скарг ти бистріше за них візьмуться.
NumBuster. В настройках перемещаете ползунок на незнакомые номера)Пост в соцсетях хорошая идея,спасибо!И мне пожалуйста посоветуйте антиспам на телефон.)
Ооо вони вони люблять сочіняти казки . Коли в мене вони були то до бабушки аж на вайбер додзвонились і розказували що я шахрайка і не віддаю кошти компанії)) а мені вони з 325 нарахували 1200Можно еще вопрос,когда они звонят третим лицам что вообще им говорят?
В мене сестрі фото скинули з паспортом моє с і сказали що можуть і договір скинути с погрожують всіма можливими способами , під вечір знову проснулисьОоо вони вони люблять сочіняти казки . Коли в мене вони були то до бабушки аж на вайбер додзвонились і розказували що я шахрайка і не віддаю кошти компанії)) а мені вони з 325 нарахували 1200
что такое НУБ?Вірно писати треба і в НУБ і кібергполіцію
Мабуть НБУчто такое НУБ?
НБУ сорічто такое НУБ?
Я була зайшла на біт капітал заргіструвалася но кредит не брала мені дзвонять кажуть що я маю сплатити борг в мене і я дажи їхнім кредитом не пользувалася таких грошей неХочаб розуміти щось перед тим, як піде прострочка. А я поки ніякої інформації ніде не знайшов.
Такого не буває, ви щось вигадуєте.Я була зайшла на біт капітал заргіструвалася но кредит не брала мені дзвонять кажуть що я маю сплатити борг в мене і я дажи їхнім кредитом не пользувалася таких грошей не
має і я не знаю що робити і навіщо дурити людей і давати примусово кредит
Я не вигадую я кажу так як єТакого не буває, ви щось вигадуєте.
От вони шахраїВ мене сестрі фото скинули з паспортом моє с і сказали що можуть і договір скинути с погрожують всіма можливими способами , під вечір знову проснулись
Як довго відбувається цей терор ? Я читала що в деяких людей подзвонили подзвонили і перестали .
Ви не брали, а на вас просто повісили займ і гроші не прийшлиЯ не вигадую я кажу так як є
От вони шахраї
В мене є в них кредит і я брала , я від цього не відмовляюсь , просто їхні дії не правомірні це єдине що я можу сказати .Я не вигадую я кажу так як є
От вони шахраї
Ви не брали, а на вас просто повісили займ і гроші не прийшли
Ви не брали, а на вас просто повісили займ і гроші не прийшли
В мене на балансі тільки 2 долари і все
Так![]()
![]()
![]()
Ви не bitcash показуйте, bitcash це кешбек. Не обманюйте людей. Позика активна 150 , що не так??Переглянути вкладення 145411
Переглянути вкладення 145412
Переглянути вкладення 145413
Так
Я не обманю я позику не брала я просто зареєструваласяВи не bitcash показуйте, bitcash це кешбек. Не обманюйте людей. Позика активна 150 , що не так??
І я даже цею позикою не користуваласяЯ не обманю я позику не брала я просто зареєструвалася