Я жінка військового лудомана,і мені є що сказати.

• Автор теми Автор теми NadinkaLimon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
До сего момента она не видела, что ее муж "брехлива свиня" (как соизволили выразиться Вы)?

Я був брехливою свинею не один рік свого життя, повірте, жити поруч і не бачити - цілком можливо.

Просто, когда мужик все тащит в дом, всем обеспечивает, все приносит на блюдечке - так он золотой и цены ему нет. Но стоит вляпаться в проблемы (лудка, кредиты, алко и т.д.) - "брехлива свиня".

Ещё раз хочу отметить: мы не знаем всю ситуацию, мы не выслушали вторую сторону. Какие мы можем делать выводы вообще??
Як і не знаємо те, чи жінка намагалась допомогти і підтримати. Вони разом були 10 років, і мають дитину.

Знову ж, лудка -- це те, виправадання чому бути не може. Пояснення - так. Виправдання - ні.

Но вы то о себе знаете всю правду, не так ли?
А вот автор поста, ничего не рассказала, только обозначила, что жена военного лудомана. На этом всё. И вы из этого сделали вывод что мужик свинья

Мені факту лудки достатньо, щоб зробити висновок.
Це моя думка.

А те що він воює не несе відповідальність?
Бути військовим, і бути достойною людиною -- це не завжди одне і те саме.

Бути військовим, і бути достойною людиною -- це не завжди одне і те саме.
Ну я і не писав що це одне і те саме, ви ж про відповідальність писали перед сімєю. От він захищає і сімю і вас колишнього лудомана, хіба це не відповідальність?

Ми не на суді. І тут нема ні першої, ні другої сторони, щоб вступити в дискусію.

Це все може бути гіпотетична ситуація.

І в гіпотетичній ситуації, де в рівнянні є чоловік, який є батьком, військовим, і лудоманом -- факту лудоманії достатньо, щоб впевнено заявити, що цей чоловік є свинею.

Ну я і не писав що це одне і те саме, ви ж про відповідальність писали перед сімєю. От він захищає і сімю і вас колишнього лудомана, хіба це не відповідальність?
лол, усміхнувся)

Ні, це не одне і те саме!

В рашці кожен другий в армії гвалтівник чи вор. Це робить їх автоматично гарними відповідальними людьми?
В даному прикладі, лудка - звісно один з найменших гріхів, проте суті це не міняє.

Ми не на суді. І тут нема ні першої, ні другої сторони, щоб вступити в дискусію.

Це все може бути гіпотетична ситуація.

І в гіпотетичній ситуації, де в рівнянні є чоловік, який є батьком, військовим, і лудоманом -- факту лудоманії достатньо, щоб впевнено заявити, що цей чоловік є свинею.

лол, усміхнувся)

Ні, це не одне і те саме!

В рашці кожен другий в армії гвалтівник чи вор. Це робить їх автоматично гарними відповідальними людьми?
В даному прикладі, лудка - звісно один з найменших гріхів, проте суті це не міняє.
Ви на людині клеймо поставили, підіть ви туди і побачимо в що будете грати ви чи що пити.

А, понял. Ну, давайте мужика за глаза будем гавном поливать. Мы же не на суде.
Класс.
👍
факту лудоманії достатньо
Где????? Где факт???)))
В рашці кожен другий в армії гвалтівник чи вор.
Классное сравнение. Ну, прям лучше и быть не может...

Просто интересно то, что никто не подумал, что зашла сюда сотрудница того же биткепитал, создала тему, мол, муж лудоман и 11 лет она этого не замечала, а вот сейчас - он негодяй. А потом в теме и данные появились бы, и разные "помогите собрать на лечение, мой муж лудоман".

Люди!!! Да хоть иногда включайте голову... Ну, емое...

Screenshot_2025-10-02-18-51-03-381_com.android.chrome-edit.webp

Где????? Где факт???)))
10 cлів назад до слова 'факт' було 'в гіпотетичній ситуації'. В гіпотетичних ситуаціях не може бути фактів?)

помогите собрать на лечение, мой муж лудоман
думаю форум для боржників МФО це не найкраще місце для збираня донатів, лол)))

---

Ми тут всі типу в одній лодці, хіба ні? І приблизний шлях у багатьох сходиться. Шлях я бачу так:
1 - брехливий лудік, зливає зп в перший день, набрався МФО на сотні тисяч, шукає де взяти ще <-- брехлива свиня і *****
2 - лудік, який зрозумів, що просрав кілька років життя, і що ще кілька витратить на, так би мовити, спокутування гріхів <-- перший крок зроблено, далі буде видно
3 - лудік, який виплачує борги близьким, друзям, конторам <-- красавчик
4 - лудік, який з усіма розрахувався <-- супер-топ, лєгєнда

Коли я говорю про брехливих свиней -- моя нульова гіпотеза, що людина знаходиться на першому кроці з чотирьох.
І мені всеодно чи людина є військовим чи священником, персонально для себе, висновок в мене один.

Хіба ви не згодні?

10 cлів назад до слова 'факт' було 'в гіпотетичній ситуації'. В гіпотетичних ситуаціях не може бути фактів?)

---

Ми тут всі типу в одній лодці, хіба ні? І приблизний шлях у багатьох сходиться. Шлях я бачу так:
1 - брехливий лудік, зливає зп в перший день, набрався МФО на сотні тисяч, шукає де взяти ще <-- брехлива свиня і *****
2 - лудік, який зрозумів, що просрав кілька років життя, і що ще кілька витратить на, так би мовити, спокутування гріхів <-- перший крок зроблено, далі буде видно

Коли я говорю про брехливих свиней -- моя нульова гіпотеза, що людина знаходиться на першому кроці з чотирьох.
І мені всеодно чи людина є військовим чи священником, персонально для себе, висновок в мене один.

Хіба ви не згодні?
Я зараз лудік Варіант 2 і частково 3 😁

В гіпотетичних ситуаціях не може бути фактів?)
Вот и я о том же. Но Вам "достаточно фактов". Ну, ок)

Причем тут донаты? Вы читаете тем, какие создают коллекторы коллажи? Например, с просьбой на лечение лудоману. Или - "дочь-наркоманка набралась долгов, помогите отдать".
Да, действительно лол. Ещё тот лол. Обхохочешься.

Причем тут донаты? Вы читаете тем, какие создают коллекторы коллажи? Например, с просьбой на лечение лудоману. Или - "дочь-наркоманка набралась долгов, помогите отдать".
Да, действительно лол. Ещё тот лол. Обхохочешься.
В мене так знайомій сторінку зламали, писали про збір на сина, якого збила машина, я написав що в неї донька а не син, через 10 хв почали писати про доньку, а потім я написав що пожартував, що в неї немає дітей…просто вийшли з аккаунту😂

---

Хіба ви не згодні?
Погоджуюсь, лудоман це маніпулятор який втягує в це болото всіх кого тільки зможе
Це добре що ситуації закінчуються лише боргами, бувають випадки коли на фоні агресії і відчаю і руки накладають, і ріжуть близьких

Автор, у мене до Вас лише одне питання - з якою метою Ви сидите на форумі боржників?

У Вас особисто є кредити? Хочете оплачувати по кредитам близької людини?
Якщо у Вас лише такий-сякий колишній чоловік, аліменти - Ви звернулись не за адресою. Думаю спільнота родичів лудоманів на іншому форумі.

Без власних кредитів чи кредитів родичів по яким платите Ви☝️ - Вам нема що робити на цьому форумі🤷

чоловік, а тим паче чоловік з дітьми, має нести відповідальність за родину, а не бути брехливою свинею, яка набралась МФО через лудку.
Як екс-лудоман, можу впевнено сказати, що всі без виключення лудомани - свині, це факт. Тут не варто шукати пояснень чи виправдань, бо це шлях в нікуди.

Як екс-лудоман, можу впевнено сказати, що всі без виключення лудомани - свині, це факт. Тут не варто шукати пояснень чи виправдань, бо це шлях в нікуди.
Це правда, але кожен стопає з лудкою коли доходить, а часто цього ніколи не відбувається і не через те що людина погана, а тому що проти системи не всі можуть підти....

Вставлю ще свої п'ять копійок в ствердження лудоман=брехлива свиня, не в контексті чийогось чоловіка, а свого досвіду. Так я підтримую думку Jean-Paul Sartre. Я сам брехлива свиня- лудоман-трейдер. Я робив ще гірше - я давав дружині більше грошей ніж заробляв, вона була щаслива що у нас починається, більш менш нормальне життя. Вона не раз перепитували чи у нас все ок з доходами чи я нікуди не вліз. Я підробив баланс на спотовому гаманці біржі , переконував що у нас все в шоколаді і є 8 тис$ на балансі, ніяких кредитів. В день коли я розповів дружині про борги "брехлива *******" - це був найлагідніший епітет. Чому ти розказав це сьогодні а не дав ще пару днів пожити щасливою. Ми б з дочкою пішли в відкритий басейн і останні теплі дні вересня, a тепер...
Лудоманія включає брехню. І брехня перед рідними це наслідок.
Причина- що ти стаєш брехливою свинею перед СОБОЮ.
Це останній раз, якщо зіллю депозит. От зроблю x2 і виведу частину, ні треба x10 і зупинюсь. Вийшло x0 - на ранок обіцяєш більше ніколи, а потім думає що не я залежний, а причина в бомбардуванні Ізраїлю, чи Трамп щось сказанув, чи ще якісь причини. А потім все по новому колу, за зп чи кредит.
І ти починаєш на стільки вірити своїй брехні що вона в твоїй голові стає реальністю.

Останнє редагування:
Вставлю ще свої п'ять копійок в ствердження лудоман=брехлива свиня, не в контексті чийогось чоловіка, а свого досвіду. Так я підтримую думку Jean-Paul Sartre. Я сам брехлива свиня- лудоман-трейдер. Я робив ще гірше - я давав дружині більше грошей ніж заробляв, вона була щаслива що у нас починається, більш менш нормальне життя. Вона не раз перепитували чи у нас все ок з доходами чи я нікуди не вліз. Я підробив баланс на спотовому гаманці біржі , переконував що у нас все в шоколаді і є 8 тис$ на балансі, ніяких кредитів. В день коли я розповів дружині про борги "брехлива *******" - це був найлагідніший епітет. Чому ти розказав це сьогодні а не дав ще пару днів пожити щасливою. Ми б з дочкою пішли в відкритий басейн і останні теплі дні вересня, a тепер...
Це останній раз, якщо зіллю депозит. От зроблю x2 і виведу частину, ні треба x10 і зупинюсь. Вийшло x0 - на ранок обіцяєш більше ніколи, а потім думає що не я залежний, а причина в бомбардуванні Ізраїлю, чи Трамп щось сказанув, чи ще якісь причини. А потім все по новому колу, за зп чи кредит.
І ти починаєш на стільки вірити своїй брехні що вона в твоїй голові стає реальністю.
Ото базанув.особливо про х2 і т.д

база!

нічого, розгребемо, це питання часу.

Задавайте вопросы!
*неудобный вопрос
Ой идите вы все

Автор, спасибо!

Назад
Угорі