Я вже не витримую

• Автор теми Автор теми Vik123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Це дорогі мені речі подарунки чоловіка плюс вінкальні обручки я не можу це остаточно мене уб'є
Послухайте, я точно так само заставила дорогі мені речі, купу грошей там залишила, потому викупувувала а коли знов треба було грошей - здавала назад. І так безкінечно. Це всього навсього речі, ви їх зможете купити собі. Викупіть обручки, решту ви зможете знайти в продажі, повірте.

Дякую вам усім за поради хоч виказала усе наболіле бо я на грані нервово зриву уже і ще будь ласка питання читала що у Кф і ваша готівочка забрали ліцензії

Послухайте, я точно так само заставила дорогі мені речі, купу грошей там залишила, потому викупувувала а коли знов треба було грошей - здавала назад. І так безкінечно. Це всього навсього речі, ви їх зможете купити собі. Викупіть обручки, решту ви зможете знайти в продажі, повірте.
Полностью поддерживаю! Вы абсолютно правы. Это всего лишь вещи! и если не видно вариантов как их выкупить сегодня/завтра, то лучше забыть навсегда. Vik123, Поверьте от этого ваша жизнь не станет хуже, а только спокойнее.

Дякую вам усім за поради хоч виказала усе наболіле бо я на грані нервово зриву уже і ще будь ласка питання читала що у Кф і ваша готівочка забрали ліцензії
Якщо у них і забрали ліцензії, то це не означає що вони про вас забудуть...на жаль...дотримуйтесь порад форумчан, все буде добре! Ми всі пройшли через щось подібне і не вибрались ще з того, але явно думки позитивніші)

Якщо у них і забрали ліцензії, то це не означає що вони про вас забудуть...на жаль...дотримуйтесь порад форумчан, все буде добре! Ми всі пройшли через щось подібне і не вибрались ще з того, але явно думки позитивніші)
Будь ласка скиньте ще мені як у нацкомфінпослуг писати назву сайту і все інше якщо не тяжко наперед дякую усім

Будь ласка скиньте ще мені як у нацкомфінпослуг писати назву сайту і все інше якщо не тяжко наперед дякую усім

Манівео тіло15000 % 1700
мега гроші тіло 4600 відс2300
кф тіло 8000 % уже десь 10000
євро гроші тіло 6000 % уже 12000
Кредітап тіло 8000 % десь 6000
Мікроекономіка тіло 2000 % десь 2000
Прекратите платить. Все равно наступит день, когда пролонгировать будет нечем.

Колись мені порадив один знатний чоловік, щоб я лишила все золото в ломбарді...я розсердилась на нього, як можна? То ж подарунки....з того всього ні золота, ні грошей!
Раджу і вам - залишіть золото в ломбарді, ви не викупите його. За ті пролонгації що ви на нього потратите, можна купити новий виріб колись, коли ви зможете собі це дозволити! Якщо ні, то можна купити аналогічний виріб на ярмарках в тих же ломбардах. Прислухайтесь, раджу вам)
Поддерживаю!!!На своём опыте так и было!!

Зашла снова как домой на форум . Сегодня звонки после 15-00 не прекращаются. Но у меня 36мфо и полгода просрочки.Никак привыкнуть не могу. Но я снежинка со стажем но такого наплыва звонков не ожидала. Представляю сколько писем принесут. Но я держусь пока и вас всех люблю мои родные форумчане.

Всем привет , не по теме но спрошу может у кого есть копия как запросить вернуть % переплаты с МФО (муж военный) как написать ума не приложу.спасибо.

Зашла снова как домой на форум . Сегодня звонки после 15-00 не прекращаются. Но у меня 36мфо и полгода просрочки.Никак привыкнуть не могу. Но я снежинка со стажем но такого наплыва звонков не ожидала. Представляю сколько писем принесут. Но я держусь пока и вас всех люблю мои родные форумчане.
держись, все будет ок! :)

Где то е
Всем привет , не по теме но спрошу может у кого есть копия как запросить вернуть % переплаты с МФО (муж военный) как написать ума не приложу.спасибо.
Где то есть такая тема- там нужна какая то форма 5 не помню точно уж простите - ищите

сами они врядли вернут, подозреваю только через суд

У меня сегодня сдали нервы, ко мне приехала моя бывшая начальница и закатила истерику мол ей звонят угрожают что типо я на нее кредит взяла что ей звонили следователи из полиции меня искали, впрочем все по шаблону. Вот честно, я ее сегодня чуть не убила я схватила ее за шкирку и просто выкинула с квартиры, я думала я ее задушу , столько дерьма лилось в сторону меня и моей семьи.... Что я просто хотела ее убить .

сами они врядли вернут, подозреваю только через суд
Где то читала что манивео возвращают, хотелось бы попробовать вот не знаю как написать правильно, не получится так значит нацклм, или Суд

Назад
Угорі