я в шоці! "ммм"продовження номер невідомий

• Автор теми Автор теми Actros1848
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ребят, автор, судя по всему, просто имеет ввиду, что он узнал, что его девушка берет новые кредиты чтобы закрывать старые. Отсюда аналогия с МММ - там деньги новых л0хов шли на то, чтобы расплатиться со старыми. И, конечно, как обычно в конце деньги закончатся и будет плохо, как и в случае с девушкой автора, ведь брать кредиты у МФО чтобы закрывать кредиты у МФО - неправильно. Это просто не работает математически.
Я так робила...

Поделитесь опытом!
Щоб не витрачати свої кошти і не переплачувати пролонгаціями я брала нові під 0% і перекривала в строк попередні. Тому і набігла велика кількість контор, слава Богу, банки відмовляли, і це логічно, бо у мене нема зп.
Я наче в тумані була. Оце зараз зупинилась, але не вчасно...краще було б 1 прострочений, аніж 20. Загралась. Наприклад, брала новий на 10к, 7к віддала за займ три в карман. І так по колу, доки не оговталась. Чоловік тільки і питав ну що, скільки. Він приблизно тільки знав і я з рахунку збилась. А недавно підрахувала, що перевалила за 100к і оху***? думаю все, досить, і слава Богу знайшла вас всіх)))?
Если вы пообещаете себе больше так не делать, и откладывать каждый месяц деньги- через пару месяцев всё утихнет. И у вас появятся деньги!
Дякую!? Нажаль, фінансова неграмотність і призвела до цього...
Обычно, долговые ямы не называют финансовыми пирамидами. Впрочем, пунктуация лишней тоже не бывает. )
Але воно схоже.
Я одразу зрозуміла, що автор має на увазі, бо сама така була. Часто тут чую, що люди кровними пролонгували, тепер забили, а в такому випадку де з 20лише парочку трошки виплачувала, а ті ні разу...і третини не тримала на руках.

Останнє редагування:
Я також брав нові під 0% щоб не перекрити старі і набігло штук 10 поки розібрався що це канава і зупинився.Кращеб просрочив би 1 чи 2....

Тещо зупинився то добре хоча міг зробити це раніше і мати менше проблем.Але боявся щоб дома не взнали тому брав нові Мфо щоб погасити ті що були як результат долгів стало більше а дома дізнались???

Тещо зупинився то добре хоча міг зробити це раніше і мати менше проблем.Але боявся щоб дома не взнали тому брав нові Мфо щоб погасити ті що були як результат долгів стало більше а дома дізнались???
Ілюзія обману
Таке саме, але живу з чоловіком, все знав від початку, і подруга така сама, але має лише один і то я її туди втягнула і вона на тому і забила х
Родичі всі за кордоном, але по знайомим ,що поруч, розповідаю про шахраїв, але ще ніхто нікому не звонив, та краще попередити ?

Як Ваші відреагували? Які Ваші подальші дії?

Така сама було 1 мфо потом стало 3 потом не було чим платить так появилось ще 7 і зараз я розумію що в повній ж.. Вирішила що треба зупинитись і будь що буде. Буду гасити по одному та так і в лізу потехеньку з цієї долгової ями.

Така сама було 1 мфо потом стало 3 потом не було чим платить так появилось ще 7 і зараз я розумію що в повній ж.. Вирішила що треба зупинитись і будь що буде. Буду гасити по одному та так і в лізу потехеньку з цієї долгової ями.
Ой леле. Де були наші мізки...

Відреагували негативно? є звінки до батьків через контакт кредит + найшов родичів яких я не бачив і не спілкувався років з 10(це мфо правда закрив).Батьки нічого не хочуть чути в них одна балачка приїдуть і все забируть кожен день я вислуховую від них багато негативного підтримки немає ніякої.Пока працюю і думаю закривати Мфо на принятних умовах за тіло (або не більше 50% від суми тіла ) ці шалені % які вони мені нарахували я платити точно не буду,причому деякі мфо я по 2-3 місяці пролонговував.

Відреагували негативно? є звінки до батьків через контакт кредит + найшов родичів яких я не бачив і не спілкувався років з 10(це мфо правда закрив).Батьки нічого не хочуть чути в них одна балачка приїдуть і все забируть кожен день я вислуховую від них багато негативного підтримки немає ніякої.Пока працюю і думаю закривати Мфо на принятних умовах за тіло (або не більше 50% від суми тіла ) ці шалені % які вони мені нарахували я платити точно не буду,причому деякі мфо я по 2-3 місяці пролонговував.
Почитайте родителям законы или свяжите их с юристом. Дайте понять что нечего их имуществу не грозит. Родители не отвечают за кредиты их детей ?

Я їм це все говорив тисячу раз...це останій оплот комунізму.В них забито в голові одне приїдуть "рекетіри" і все через мене забируть.Я ще з ними приписаний то заставляють виписатись.

У меня первая мысль была, что создает новое МФО. Ваши догадки, коллеги?
Какое там мфо?) Там, наверное, уже создаётся новая МММ пирамида, которая весь наш народ кинет на бабки :)

як простіше то як ви всі в других брали щоб попередні погасити!ви що тут всі блондинки?
Ну да!
всім привіт,оху...в сьогодні коли побачив в телефони своєї половинки що вона створює нову"ммм' при тому що я вже скільки на форумі і вона також все читає-і відповідь що я боюсь і просто перекриваю
Три М это я !
Вы для меня тему создавали? Запугать?
Ваше сообщение не кому не понятно.
Читае...перекриваю...моя половинка....
То что вы предлагаете? От чего вы охуе..ли , не понятно.

Останнє редагування:
Блин.Почувствовала себя реально тупой,прочитав эту тему. :rolleyes:До сих пор ничего не поняла,хотя тс и пытался объяснить что там за трабл у него...?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі