Я в шоке! Потерял работу

• Автор теми Автор теми Vombat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 9K
я вам пораджу реальну схему заробітку: он-лайн покер)) ну бо я сама так "заробляла". За 2018-2019 профукала тисяч 30 чи 40 грн. За 2020 + 160 $. В 2021 виграю мільйон і буду їздити на Уазіку пасти баранчиків під лісом.
Легко що?Влаштуватися комірником? Розсмішили ?
ніхто не обіцяв, що буде легко на цій планеті тобто

я вам пораджу реальну схему заробітку: он-лайн покер)) ну бо я сама так "заробляла". За 2018-2019 профукала тисяч 30 чи 40 грн. За 2020 + 160 $. В 2021 виграю мільйон і буду їздити на Уазіку пасти баранчиків під лісом.

ніхто не обіцяв, що буде легко на цій планеті тобто
Це точно.?Гарні перспективи.

Я в шоке! Но не от просрочек по кредитам. А от того,что в разгар пандемии,я потерял работу...И сейчас-сделал резюме,на основных сайтах поиска работы-0 просмоторов, 0!
Что делать??? И главное,никто мне не может помочь. Нет "волосатой руки"...Знакомых-родственников много,которые,могли бы помочь,но они,сами по себе...Им,нет дела,до меня...
Вот,что делать???
Попробуй найти побритую руку

В мене така тітка є. Плаче: ай, поправилася, встидно виходити між люди. Я їй статті, відео, власний приклад, робочі схеми. Да, но: виберіть свій варіант
- дорого;
- не для мене;
- колись попробую;
- та я багато не їм;
- та я в квартирі живу, не то що в селі, нема що робити;
- треба подивитися тисячу релігійних відео з казками і мені то кидати...

В красних.Це мій улюблений колір.?☺️
Женщина-вамп)))А я всю жизнь *серая мышка*,не когда не любила бросаться в глаза и часто всегда *в тени* держалась.При чем не от скромности,а от безопасности.Сливалась с толпой))не люблю выделяться.

Женщина-вамп)))А я всю жизнь *серая мышка*,не когда не любила бросаться в глаза и часто всегда *в тени* держалась.При чем не от скромности,а от безопасности.
Ну я теж не кожен день ходжу на каблуках.Іноді,але буває?

В мене така тітка є. Плаче: ай, поправилася, встидно виходити між люди. Я їй статті, відео, власний приклад, робочі схеми. Да, но: виберіть свій варіант
- дорого;
- не для мене;
- колись попробую;
- та я багато не їм;
- та я в квартирі живу, не то що в селі, нема що робити;
- треба подивитися тисячу релігійних відео з казками і мені то кидати...
А ты ничего так

Назад
Угорі